Hammerclaw & Mimesis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 17 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu ay ki takvimden gelecek oil birlikte 452 tane olacak.

Memesis biliyorsunuz vurulma ihtimalini düşürdüler normalde memesis alacaktım bu durumda hangisi daha mantıklı almak hammerclaw mı yoksa memesis mi?

Memesis özelliği düşmesi gerçekten çok iyi oldu 16.lvl modüllerim olmasına rağmen rahat rahat gelip kesiyordu bende aynısını millete yapacaktım :D nasip olmadı her ne kadar oran düşsede %87 olması lazım yanlış hesaplamadıysam vurulmama ihtimali var birde sizlere sormak istedim hangisini alsam daha mantıklı?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Şahsen seçimim Mimesisten yana olurdu, son yapılan güncellemeden sonra denemedim, ama yinede her cesur pilotun hangarında olması gereken bir gemi Mimesis.

İyi forumlar.

3. Son güncellemeden sonra Mimesis kullanılmaz halde vurulma ihtimaliniz %82 oldu bu da her 5 atıştan 1'inin vuracağı anlamına geliyor. Bu da özellik boyunca iki kez vurulacaksınız demek. Bu durumda aldığınız hasardan dolayı giden kalkanı yerine koymak mümkün değil. Gemilerin 100-150 bin vurduğunu düşünürsek kalkanınız fazla olmalı ama bu seferde kalkan çekerek kalkan dolduramazsınız.

Sonuç olarak sadece küçük hasarlı npclerde işe yarar bir hale geldi. Hammerclav ise oyun dinamikleri açısından sönük bir gemi şöyleki iyi bir vuruşu olan Sayborg veya benzeri bir gemi Hammerclav'dan daha iyi sonuç verir.

Belki heycanınızı yeni çıkan gemiye yönlendirmeniz daha iyi olur.

4. Gemi özelliği düşmandan vurulma ihtimali %65 yıldız uçuş düzeni %5 pilot profilinde ki yanıltma manevrası 1 den %4 yanıltma manevrası 2 den %12 toplam 86 yapıyor değil mi?

5. bunlar stacklanmıyo diye biliyorum %12 oluyo sadece

6. Arkadaşın dediği gibi bonuslar toplanmıyor. Yanıltma manevrası II zaten toplam bonusu gösteriyor.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu oranlar toplanmamaktadır. İkinci AR-GE sizin sonuç olarak alacağınız toplam oranı gösterir.

İyi forumlar.

8. Peki bu durumda iş görür mü mimesis gemisi?

%82 olması baa yaa hasar alması anlamına geliyor.

9. Aldığınız hasar tek ve az ise kullanılabilir ama hasar çok ve fazla sayıdan yerden geliyorsa (kapıdaki kristallonlar gibi) bu kez Spectrum gibi savunma amaçlı kısa süreli kullanılabilir. Genel olarak pek kullanım alanı kalmadı. Belki LoW'da falcon için kullanılabilir.

10. Aslında istasyon için sabırsızlıkla bekliyordum fakat ist keserken bence ben istasyonu patlatamadan ist beni patlatır öyle düşüyorum.

Hatta bakim dp ve hız ideal ise ona göre alayim değilse hammerclaw alabilirim karşılaştırma yapim.

11. Soyuz*

Soyuz* User

Hammerclaw'ın kullanım alanı yok benim şahsi görüşüm çok sağlam olman lazım yükleme desteği falan olacak o zaman bileğin bükülmez aegis eliten varsa sana bir şey katmayacak.