Hammerclaw - Sayborg?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve StArF tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. StArF

StArF User

Yeni paketlerin tam içeriğini yazabilir misiniz?

Bu iki gemiden hangisi kasılırken daha iyi olur?

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle hangi paketten bahsettiğinizi anlayamadım. Kasılma sürekliliği için ve haritalarda daha çok rahat etmeniz için Hammerclaw gemisini öneriyorum. 4-5 haritasında çok daha hızlı kasılmanıza yarayacaktır.

İyi Forumlar.

3. StArF

StArF User

Kaşif ve gezgin paketlerinde bulunan gemiler.

4. emperyan

emperyan User

Yıldız yol bulucu paketleri,onlardan bahsediyor. Ekstralar kısmında satılan paketler...

goliat0 bunu beğendi.
  5. Ne desem bilemedim ikisi de kasılmada çok iyi , ben ikisini de kullanıyorum , şöyle söyleyim kasılırken ben npc'lere x1 den başka mermi sıkmam diyen bir tayfa var , sende öyleysen hammerclaw derim , ama kasılırken bol bol sab mermisi , x2 ve x3 filan kullanıyorsan sayborg daha etkili oluyor .

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yıldız Yol Bulucu Paketleri paket içeriğine bu konudan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

7. emperyan

emperyan User

Aktif Ekstralar kısmında satılıyor şuan

goliat0 ve _-Thanatos-_ bunu beğendi.
  8. dostum hammerclaw ve sayborg paketlerinde 400 k uri 372 m tp 8 iris 25 kararsız lf4 kamikaze 3 ve bir kaç şey daha vardı tam hatırlamıyorum ayrıca hammerclawı sal derim sayborg daha iyi modülleri olmayan gelişmiş olmayan biri için hammerclawın aegisten bi farkı yok büyük npc lerde falan sayborg seni rahatlatır keza hasarın da daha fazla olur 16 lazer slotu ile

bana kalırsa zaten hasarın az hammerclaw alma sayborg al yeteneği büyük zor npc lerde işine yarar hammerclaw diyenleri anlamıyorum aegisten farkı yok eğer ful değilsen veya modülleri yoksa

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2020
  9. emperyan

emperyan User

Paketlerin içeriği internette var ordan bak istersen

goliat0 bunu beğendi.
  10. StArF

StArF User

Evet cyborg daha iyiymiş.

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Forum Kuralları gereğince alt alta yazmak yasaktır. Lütfen bu kurala uyunuz.
    Konuya gerekli cevap verildiğini düşünüyorsanız konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

12. mevcut hesabına alırken irisleri 3 taneyse ilave 5 tane daha mı geliyor.Yoksa irislerinin hepsini satıp sonra mı bu paketleri alması gerekir bu bilgiyi de verirseniz iyi olur.

^^MEKANSIZ^^ bunu beğendi.
  13. dostum hesabında flax varsa mesela onları satmalısın ama sadece 3 irise sahipsen diğer 5 iris geliyor diye biliyorum