hammerclaw vs nimesis

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YaKaLa_DosTum tarafından 31 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle merhaba, bende şuan için syborg gemisi mevcut. hammerclaw veya nimesis alabilmem için de parçalar hazır. sizce hangisini almalıyım. son güncellemeden sonra nimesis artık iş görmüyor deniliyor. kimiside aegis, hamerclawdan daha iyi diyor. önerileriniz nedir arkadaşlar ?

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Tavsiyem HammerClaw yönünde. Mimesis ciddi bir yara aldı. Ama HammerClaw lazer slotu olarak iyi, savaşlarda belki bir Cyborg olmasa bile iş görür ve PvE'de de işinize yarayabilir.

İyi forumlar dilerim...

3. peki modum, aegisle kıyaslayacak olursak aralarında önemsenecek bir fark var mı ? yani almaya değer mi ?

4. Yargı

Yargı User

peki modum mimesisin bu ciddi yarası ne zaman iyileşecek ben o kadar uğraşmıştım o gemi için bi düzenleme gelmicekmi mimesise

5. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Tabii ki var. Bir kere lazer slotu olarak üstün, DP bakımından da çok üstün. Ve yetenekleri de var, yani Aegis'ten hayli hayli güçlü bir gemidir.
    Ben geleceğini sanmıyorum, sonuçta yama dengeleme içindi ve denge yaması geri çekilmedi.

İyi forumlar dilerim...

6. Yargı

Yargı User

merkez ekibi tebrik ediyorum çok güzel bi dengeleme olmuş umarım oyunun bu gidişatınada güzel bi denge yaması yaparlar malum sonumuz bsgo gibi olcağa benziyo

7. Karatorpil

Karatorpil User

Insallah

8. Dengeleme elbette gerekliydi ama geminin kullanımı sıfıra da çekilmemeliydi.

9. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Ben asla Mimesis dengelemesine olumlu bakmıyorum. Lakin yapılma amacı 'Denge' sınıfındaydı ve böyle uygun görüldü. Bana göre %10 yeterliydi. Ben koyu bir Mimesis kullanıcısı olarak üzülmüş olmama rağmen yapabileceğimiz bir durum yok. Lakin yamadan beri test etmedim, test edip size geri bildirimde bulunacağım.

İyi forumlar dilerim...

10. Ben şuan kullanıyorum artık grup savaşlarında olmasa da teke tek savaşlarda kullanılabiliyor ama PvE konusu çöp olmuş durumda.

11. Testinizin cevabını bekliyorum. Ayrıca pvE hemde PvP de cyborg dışında kullanabileceğimiz bir gemi varmı hasar verme konusunda. Cyborgden sıkıldım artık.

12. centruion onun kadar vuruyor %8lik hasar tasarımlarını alırsan farkı anlamıyorsun bile

13. Soyuz*

Soyuz* User

Bende bu durumdan sıkılarak yama geleceğini bilerek mimesis almıştım, kesinlikle kullanılmaz bu saatten sonra v1 de yetenek açsan bile imkanı yok direk hasarı yiyosun.
    Alacağına oilini sakla belki yenilikler olur.
    Ben oyunu
    bile bıraktım bu sebepten hiç bir geminin antisi bulunmamakta herkes aynı

14. Merhaba Arkadaslar bu büyük bir terbiyesizlik bence, ben Nimesis gemisini daha bugün aldim
    ve bu yamadan da birsey duymamistim,
    madem gemiyi oyuna sürerken ana sayfada reklam yapiyorsunuz
    o zaman böyle cok önemli bir degisikliktede ana sayfada bildiri verin,
    ne olcak simdi bu durum ?bügün derken 17.07.2019 yani,
    yok emek haksizligi yokmus ,senmi harcadin o kadar parayi ve zamani ki emek
    haksizligi yok diye düsünmeden bir cevap yaziyorsun.
    ne o zaman bu ? tam aciklada yedigimizi anlayalim ..Ben bu gemiyi alirken harcadigim malzemeleri geri istiyorum.
    madem bir haksizlik yok geri verin malzemeleri olsun bitsin

15. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Geçmiş tarihli konulara yazmak yerine yeni konu açınız. Bahsettiğiniz güncellemede oyun anasayfası dahil forum ve discorddan oyuncular bilgilendirilmiştir. Bu gibi durumları takip etmek sizin sorumluluğunuzdadır ve bu konuda yapılabilecek bir şey maalesef yoktur.
    Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.