Hammerclaw Yetenekleri Ageis Elite ile Aynı Olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 25 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu

1. Evet

68,4%
  2. Hayır

31,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hammerclaw'in yeteneklerinin soğuma süresinin uzun olması onu işlevsiz kılıyor. Yeteneği kullanmamız için illa dp ve kalkanımızın baya azalmasını beklemek gerekiyor. Ben ageis elite ile aynı olursa hammerclaw'ın daha işlevsel olduğu düşüncesindeyim ve fikrim bu şekilde. :)

yılmazcan47 bunu beğendi.
  2. Ben sürekli hammerclaw kullanan bir oyuncuyum şuan ki durumundan gayet memnunum , yani yeteneklerinin soğuma süresi uzun ama bu beni henüz yarı yolda bırakmadı

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konunuzu Bölüm Kurallarına uygun açtığınız için teşekkür ederim. Konunuzu Güncelleme Ve Fikir Havuzu İndex'e eklemiş bulunmaktayım. Yeterli desteği aldığı sürece rapolarımıza ekleyeceğimizden emin olabilirsiniz. :)

İyi Forumlar.

4. Hammerclawa kesinlikle bir iyileştirme gelmesi gerektiğine can-ı gönülden katılıyorum. 450 oil verip aldığımız bu geminin aegis elitten daha kötü yeteneklere sahip olması çok üzücü

5. Aegisin ne anlamı kalacak o zaman ? -1

Kaldı ki Aegis kesme görevi yapamıyorum eskisi kadar Aegis yok haritalarda.

6. Sayborgtan sonra venomun konumu neyse, hammerclawdan sonra aegisin de o olmalıydı. Oilim hazır ama hammerclaw almak istemiyorum

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz yeterli ilgi ve desteği görmemiş olduğundan kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.