HANGAR 2de GEMİYE EKSTRA YERLEŞTİREMİYORUM.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxsword tarafından 18 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxsword

xxsword User

Merhaba arkadaşlar. Dün 2.hangarımı aldım ve bir de gemi aldım. Hangar 1 de bir sorun yok istediğim ögeyi sorunsuzca slotlara yerleştirebiliyorum . Ancak birinci hangardaki gemiyi tamamen boşaltmama rağmen 2.hangardaki gemime ekstra koyamıyorum.Bu malzemeyi bu slota yerleştiremezsin hatası alıyorum. Supporta yazdım ancak böylesine önemli bir konu için sağ olsunlar saatlerdir cevap yazmadılar.
    Ayrıca arkadaşlar ikinci hangarda sadece ekstra yerleştirme sorunu var silah jeneratör koyarken hiçbir sıkıntı yok. Aramızdan daha önce bu sorunu yaşayan ve düzelten varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim .
    Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyiniz,ve hangarda olduğunuzdan emin olunuz.

İyi Forumlar.

3. تأثير

تأثير User

Aynı sorun bende de mevcut daha önce yoktu bu bir kaç saat önce oldu. Sanırım test sw açıldığı zaman.

4. arkdaşlar konfiyi silin f5 atın yeniden dizin

تأثير bunu beğendi.
  5. tarayıcı geçmişini ve önbelleğinide temizleyin bazen o yüzdende olmayabiliyor.bazen droit cpusunun kaç hakkı kaldığını bile göstermiyor.ne günlere kaldık :D

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İkinci hangarınızda da konfiler boş olsa bile sıfırla seçeneğinden sıfırladığınızda sorun ortadan kalkacaktır.Arada bendede oluyor.

İyi forumlar

velade000 bunu beğendi.
  7. SİSTEM

SİSTEM User

bütün mevcut hangarlarınızı sıfırlar ve sayfayı yenilerseniz sorun düzelecektir arada hepimizin başına maalesef geliyor.

8. Merhaba ,

Her iki konfigürasyona geçerek " Güncel konfigürasyonu siler " butonu ile bütün ekipmanları çıkartıp en baştan Hangar > Ekipman kısmına tekrar girip malzemeleri yerleştirebilirsiniz

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.