Destek Hangar binası sorunu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛŁŁ•ΛRØUND•THΣ•WØRŁD tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşalar merhabalar.

Ben yeni bir hangar binası aldım. Fakat geri iptal etmek istiyorum. Çünkü hangar 1 deki gemime hiç bir işlem yapamıyorum. Envanter ekleyip çıkaramıyorum.

Acaba silmem mümkün mü? Deneme amaçlı almıştım. Gemi falanda yerleştirmedim. Yardım ederseniz sevinirim.

2. Geri iade veya silmek mümkün değil. Sorununuzu tam anlayamadım, 1. hangardaki ekipmanlar görünüyor fakat çıkarıp takma işlemi yapamıyor musun?

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Diğer hangarınızda işlem yapabilmek için ilk olarak diğer hangarda takılı olan ekipmanlarınızı çıkarmalısınız.Diğer hangarda böylece ekipmanlarınızı kullanabilirsiniz.En azından sorunuzu ben böyle anladım :D :)

İyi forumlar

4. Evet. Ekipmanlar var. Ama çıkarıp takamıyorum.

5. Böyle bir şey hiç duymadım. Ekipmanlar gemide mi yoksa sağdaki boş yerde mi? Hata alıyorsan ekran görüntüsü atman gerekir.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Öncelikle ekipmanlarınızı hangarlarda değiştirebilirsiniz yada oyundan çıkış alıp yapmalısınız.

Buradaki konfigürasyon silme işleminiz yapınız sonra istediğiniz hangara geçiş yapıp ekipmanları diziniz.

İyi Forumlar.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ekipman yerleştirmede bir hata ile karşılaşıyorsanız , bunun aldığınız hangar ile ilgisi olduğunu pek sanmıyorum

Bir tür bugda kalmış olabilir. Zaman zaman olmaktadır.

Sorunu çözmek için ;

Ana sayfadan , Hangar sayfasına gidin ve Ekipman sayfası açın.

Burada Konfigürasyon seçimi yaptığınız kısımda , Mevcut Konfigürasyonu sil butonu bulunmaktadır. ( Yukarıda Takım arkadaşımın belirttiği görseli inceleyiniz. )

Her iki konfigürasyon sayfasında , mevcut konfigürasyonu sil diyerek , tüm ekipmanları geminizden çıkarıp , tekrar yerleştirmeyi deneyin.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.