hangar binası ve pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve merlinuther tarafından 19 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsun mu? olmasın mı?

1. olsun

60,0%
  2. olmasın

40,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 tane hangar binası ve creditsle alınan bi pet gelsin bizde oyunun tadını çıkaralım pet urili petle aynı olmak zorunda değil ama aynı olsa iyi olur uri alabilenler oylamaya katılmasın lütfen.

2. Ben uirdium ile aldım ama alamayanlar için gayet güzel bir seçenek şu şekilde olabilir.

P.E.T 250.000 Credit olsun.Patladığında tekrar alalım ya da 250.000 Crediye tamir edebilelim.

Rakamı örnek olarak verdim değişebilir.

3. FratOyan

FratOyan User

Pet geminin ciddi yardımcılarından bir tanesi, bende var ve çok memnunum kendisinden :) Fakat credit ile alınması bana çok mantıklı gelmiyor. Ki olacağını sanmıyorum. Önemli olan burada, Pet modül ve protokollerinden tutun slotlarına kadar olan süreçte indirime gidilebilir. Örneğin bir boş slot 25.000 Uradiuma açılıyor. Örnek olarak bu rakam 10.000 yada 15.000 olabilir. Geriye kalan 10.000 ile farklı birşey alabiliriz :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  4. pet olmazsa bile hangar binası olsun leonov la kasılıp goliath la arenada savaşmak daha güzel olur yada 10.000 uri olsun almak 50.000 çok pahalı :(

5. Pahalı ama mecbur o kadar biriktireceğiz.

Herkes biriktiriyor ben 50.000 Uridiumu 8 günde biriktirmiştim.

Günde 3 saat Leonov ile oynayarak biriktirmiştim.O zamanlar ekipmanımda pek iyi değildi.

6 LF3 , 6 BO2 , 2 İris ve Full LF2 vardı.Sepromun çok katkısı oluyordu.

Bence sizde Leonov ile x-3 haritasında kasılın.Ekipman bilginizi bilmiyorum ama çok işe yarıyor kutu , NPC , Leonovun roket avantjı taktiği çok işe yarıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.