hangar cpu oyun hataları ve support

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tatarbaba38 tarafından 3 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hangar cpu uridyumla aldım hesabimda yok oyun yeni başladım iki kez düşmana patladım eksi şeref puan oldum 825000 bin şimdi darkorbit dicekki oyun hatası degil supporta seyir defterinde cpu alımını gönderdi halen vermediler sizce bu oyun oynanırmı ben sanmıyorum artık suporta bi erdem koymuşlar hiç bişey yapılmıyor

2. Merhaba,

Eğer uridium balans sekmesinde satın aldığınız gözüküyor ise almışsınızdır. Hangardan ekipman kısmına girdiğinizde orada satın almış olduğunuz cpu'nuzu göreceksiniz. Erdem adminimiz doğru bir cevap vermiş ve cevabından dolayı teşekkür ederiz.

Kendi şirketinizdeki adamlara saldırmak,
    Size ait olmayan kargo kutularını toplamak eksi şeref katsayısını arttırmaktadır ve her seferinde bir öncekine göre daha fazla eksi şeref vermektedir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.