Öneri Hangar Değişikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »●ÚŚŤÁ●«[ĚЙĘŚ] tarafından 3 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangarda diroit/pet tasarımları satılabilsin mi ? Katılıyor musunuz ?

Bu anket 3 Temmuz 2026 22:03 tarihinde sona erecektir.
  1. Evet katılıyorum, artık satışa açılması gerekiyor.

2. Hayır katılmıyorum, satılmasın.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bildiğiniz üzere DarkOrbit artık dolu hangarları kaldırmıyor. Ve oyuna girişlerde uzun süreler kaybediliyor, patlayıp doğarken doğma süresi uzuyor, oyun oynarken hiçbirşey yokken kasmalar takılmalar meydana geliyor, hangara giriş yapmak uzun sürüyor, flash çöküyor, gemi dizmek işkence haline geliyor. BP haklı olarak şuanda DarkOrbit hangarlarında önlem almış durumda. Yani malzemelerin yüksek çoğunluğu satılmıyor gemi boşaltmanın önüne geçmek için. Ancak şöylede bir durum var ki artık hangarlar o kadar çok doldu ki satmak müstehak oldu. Örneğin oyunun çoğunluğu haftasonları kapı yapıyor. Haftasonu etkinliklerinde de ya diroit tasarımı ya pet tasarımı ödül olarak veriliyor ve hangarlar dolup taşıyor. Bu yüzden diroit tasarımlarının, pet tasarımlarının satışa açılmasını talep ediyorum. Bu satış işlemi mail üzerinden onay verilerekte olabilir veya direkte satılabilir. Mail onayı nasıl olacak derseniz gene eskisi gibi diroit tasarımları pet tasarımları satılmayacak ancak geminin hesap merkezinden kayıtlı mailine satış işleminin gerçekleştirilebilmesi için bir onay maili gönderilmesi sağlanacak, kişi o maili onayladığı zaman satış işlemini gerçekleştirebilecek. Veya derseniz ki böyle birşeye gerek yok direk herkeste de satılabilir. Zaten ola ki geminize yabancı kişiler girdi ve geminizi boşaltmaya başladı diroit tasarımını boşaltsa ne olur boşaltmasa ne olur yani lf4 gibi korunmasına gerek yok.

Lütfen destekleyin, ve yetkililere iletilsin. Benim başıma gelmedi demeyin yakında gelir merak etmeyin.

Örnekte görebileceğiniz üzere aynı tasarımdan 79 tane var ve ben bunun değil 10 tanesini, 1 tanesini bile kullanmıyorum. Lütfen destekleyelim...

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  2. Çok guzel bır konu konu olmuş eline saglık.Hangarın ıcerısınde cok bos malzeme var ozellıkle bu droıt tasarımları bızı bıtırıyor.Lf4 yada hercul,havoc gıbı ozel bı korunaga hıc gerek yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.