hangar deiştirme saçmalığı !!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 13 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hangarı sıfırladım obür gemime giydirdim lf3 ler veya kalkanlar eksik envanter diyorum hepsi orda gözüküyor ama envanteri küçültünce gidiyor bu saçmalığı çözme vakti geldi sayfayı yeniliyorum olmuyor illa neden hangarımı tekrara sıfırlıyım ???

2. önce biraz sakin olun sonra sıfırladıktan sonra bende aynı gecikmeyi yaşadım yani direk geçince gelmedi önce ana sayfaya ordan tekrar hangara girince malzemelerin gelmiş olduğunu gördüm biraz daha sakin olun şimdi, lütfen...

3. tmm özür diliyorum bu çok sinir bozucuydu !!

4. önemli değil dediğim şekilde tekrar deneyin kesin olarak gelmesi gerekiyor eğer gelmezse supporta mesaj at cevap verirler hata varsa düzeltirler :)

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yoğunluktan dolayı , İnternet hızınızdan dolayı olmuş olabilir.

Biraz bekleyin , düzelmez ise tarayıcı geçmişini temizleyerek tekrar kontrol edin

1 - 2 Saat içerisinde bir düzelmez göremezseniz , Support ile iletişime geçip durumu izah edebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

6. Merhaba ,

İlave olarak her iki konfigürasyona geçip çıkartın.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.