HANGAR FİYATLARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -*.alperen.*- tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bi hafta önce 50k uri ye aldığım hangar genişletme bugün 10 k credi oldu. uridium iadesi istiyorum bu ne biçim iş . bi tek ben değil onca insanın harcadığı uridiumlar boşa mı gitti . Ben daha önce böyle büyük bir oyuncuya karşı hakaret terbiyesizlik görmedim . milletin zibil zibil uridium harcadığı şey arkadaşım aklım almıyo bilseydik pet alırdık

2. Cok haklisin boyle sacmalio darkorbit iste 100 uriye hangar alak nedir 50 k ya aldik bosa

3. kaan_baba

kaan_baba User

4-5 gün önce aldım telafisini isterim 10 bin credimi alın 50 bin uridiumu mu verin yapacağınız işi ya adalet yok

4. evet modlar yada yetkili kim varsa yokmu ilgilenecek kimse ? bu nasıl bir gasp açıklayacak yokmu

5. Oyuncuları düşünen yok!!! Hangi mantıkla böyle bir şey yapabiliyorlar. Yakında telafi ödülü diye gereksiz mail atarlar oldu bitti.

LastShot12345 bunu beğendi.
  6. "Telafi ödülünün verilip verilmeyeceği hakkındaki açıklamanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yeni oyuncular için hoş olmuş.Ama gece gündüz kasılan , yarı flax ile uri kasan oyuncular için bir şeyler yapılmalı."

Bu bendeki yazı...

Onlardan gelen yazıyı bekleyelim.

7. (Patiq)

(Patiq) User

Akıllarınca ıyı bısey yaptıklarını ve boylelıkle oyuncuları bır nebze sustururuz dedıler heralde

8. Bu kadar tepkiye karşı uri telafisi yaparlar artık yoksa bırakın oyunu botlarla ilerletsinler. Zaten oyunda adam kalmamış.

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhabalar,

Gis kuralları gereğince darkorbit itemlerin özelliklerinde değişim yapma hakkını saklı tutar.
    Bakınız GIŞ Kuralları :7.4 PREMİUM HİZMET İÇİ DEĞİŞİM AYARI

Ayrıca iadesini destekliyorsanız buradan desteğinizi verebilirsiniz.

Konuyu kilitliyorum.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.