Hangar güncellemesi [efsane fikir ]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve markaerd tarafından 27 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangarda seviyeli olan eşyalarımızın seviyesiz eşyalarla ayrılması

Anketin kapanma tarihi 3 Ağustos 2017.
  1. Güzel fikir

92,3%
  2. Gereksiz

7,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. markaerd

markaerd User

Merhaba arkadaşlar benim bu konu hakkında bir fikrim var ve güncelleme olabilicek bir fikir diye düşünüyorum biliyorsunuzki hangarımız yavaş ve bunu birazdaha kısaltabilicek bir fikir aklıma geldi çoğu oyuncuda aynı şeyten cok fazla sayıda var benim düşüncem Örnek olarak 1 sev lf4 le 16 sev lf4 aynı yerde bulunmamalı bu yüksek seviye oyuncular için hangar değişimlerinde ciddi anlamda can sıkıntısı oluşturuyor hangarın yavaş olması yetmezmiş gibi bir de seviyeleri lf4 leri aramakla ugraşıyoruz sadece lf4 için geçerli değil tabi bo2 onlar bunlar ayrı bir bölüm oluşturularsa bunun için oyuncular hem hangarda uzun zaman geçirmemiş ve bu konu hakkında sıkıntıları kalmaz diye düşünmekteyim daha düşük seviye oyunculara gelicek olursak onlar içinde aynı şey geçerli elinde sonunda onlarda güçlü bir gemi olup uzayda hakimiyet sağlıcaklardır. Teşekkürler

2. +1

Ayrıca örnek veriyorum hangarda 20 geliştirilmiş lf4 ve 10 tane geliştirmesiz lf4 varsa SHIFT ile itemleri seçip gemiye yolladığımızda önce geliştirmesiz lf4ler geliyor gemiye sonra tek tek çıkarmak zorunda kalıyoruz ya da baştan mause ile taratarak atiyoruz.

Yani 1 clicklik işlemi 2 veya 3 seferde yapiyoruz bu da düzeltilmeli

ELYSIUM bunu beğendi.
  3. markaerd

markaerd User

evet bu sorunda cok canımızı sıkmakta ama benim önerdiğim çözüm yolu hepsini kapısyor yani 16 sev lf4 lerle 1 sev lf4 ler ayrıl bölmede durulması konusunda benim fikrim yada bo2 ler

4. BU HANGAR SAÇMALIGININ TAMAMEN DEĞİŞMESİNİ TALEP EDİYORUM DALGA GECİYORSUNUZ OYUNCULARLA SAKIN KAL FALAN DEMESIN KIMSE ALLAHIN HANGARIYLA 37 DKDIR UGRASIYORUM LF4LERE GELMEK ICIN SIZIN BEN YAPICAGINIZ HANGARINDA OYUNUNDA DEGISTIRIN ARTIK SUNU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Teknik ekip bu sorun ile uzun bir süredir uğraşıyor olmalı ve lütfen sakin olun o kadar ünlem beni korkuttu :).

İyi Forumlar...

Keyfİ_ALeM ve GREED bunu beğendi.
  6. GREED

GREED User

Chill dude.
    Sakin ol masum insanlara zarar verirsen ömrün boyunca üzülürsün.

Konuya +1 o arada

7. korkun gazabımdan :D

8. whipper

whipper User

Merhaba,

Ben sırf hangar için maaşlı eleman arıyorum o kadar yavaş ki eski hangar sistemini mumla aratıyor hangarda her işim olduğunda bu hangar sistemini getiren adamın kulaklarını uzun uzun çınlatıyorum umarım en kısa zamanda düzeltmeyi başarırlar.

Saygılarımla.

.DaRt.WiZaRd. bunu beğendi.
  9. Okumadım. +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.