Hangar-Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tilkitc tarafından 24 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tilkitc

tilkitc User

Merhaba,
    Öncelikle konuma Saglam bigi vermenizi istiyorum lütfen bi bitmedi bu oyun sorunları hadi anlarız 1 olr 2 olr 10 olr 20 olr ama bu sorunlar hep var burdan cok sey soyluyemiyorum ama bu satırları yazarken cok guzel seyler soyledimden emin ola bilrsiniz :/ :(
    Sorunum ise Hangara giriyorum Yönete basıyorum HATA! Set"drone_desing-demon_epic"not found Hatası alıyorum Aegisteydim Sildim goliye geçmek için sayfayı yeniledim boyle hata aldım ? sebebi ne ? suppourtluk bi is olrsa telafisini istiyorum etkınlıkten geri kalıyorum'''......
    Artemis. ????????????????

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2018
  2. tilkitc

tilkitc User

konuma cevap vermeden konumu silermisiniz !! 1 saatir konu acmısım

3. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Öncelikle forumda link kullanmak yasaktır. Yazınızı düzenledim.
    İkinci olarak lütfen biraz sakin olmaya çalışınız.
    Son olarak oyunda bu konuda genel bir hata var ve bu hatayı ilgili birimlere rapor ettik. Lütfen biraz sabırlı olunuz.

İyi forumlar.

4. titans___

titans___ User

bu beceriksizler her etkinlikde ve bir çok şeyde sıkıntı yapyor gerçekden abartmakda değil oynamadan kenerda duryorum veya hiç açmyom ödülümü alyom para yatırmak hani çok iyi takvim ödülü varsa alyorum git sokak hayvanlarına mama al burda para verip sinir hastası olmamak için adam hile kullanyor gemi donyor vesaire belki 1000 kere belki 2000 kere yazdım buralarda sade ben ki diyen çok demek ki ne oluyor beceriksizler

5. tilkitc

tilkitc User

Kardesim Bak sabır tası degiliz biz bizi sınamayın ve son olarak hata hala devam ediyor oyun oynuyamıyoruz yatırdımız para + paketlerin sureside geçiyor herhalde enayi yazıyor anlımızda ? size odedigimiz parayı devlete vergi olarak verseydik sizdi abd biye birsey kalmazdı ortada ? Haksızmıyım beyler