Hangar Kullanımı Nasıl Yapılır.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayvorkır tarafından 7 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a kusura bakmayın bu oyunu çok sevdim sratejim taktiklerim de belki iyidir ama bu oyunun teknik konularını hiç bilmiyorum yapamıyorum beceremiyorum Mesela HANGARı nasıl kullanacağımı tam bilmiyorum Bir gemiden bir eşya nasıl çıkartılır nasıl tekrar konur ,konfigürasyon nedir nasıl yapılır gemiler arası aktarma nasıl yapılır BAŞKA BİR ŞEY VARSA DA HANGAR KLLANIMIYLA İLGİLİ LÜTFEN BANA SÖYLEYİN VE ÖĞRETİN Yukarda yazdıklarımı da açıklayıcı bir dille basit bir dille anlşılacak şeklde yani

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Gerekli incelemeleri buradan sağlayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

skayvorkır bunu beğendi.
  3. Teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim şimdilik hangarımı kullanmaya ihtiyacım yok Kullanınca daha iyi yani doğru yapıcam herşeyi gönderdiğiniz bilgi ve tablo sayesinde kesinlikle

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ekim 2017
  4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim.

Ayrıca konu açarken veya mesaj içeriklerinde büyük harf kullanmamaya dikkat ediniz.

Başka sorunuz var ise yine buradan sorabilir veya başka bir konu açabilirsiniz.

İyi forumlar..

5. anakin5555

anakin5555 User

BURADA yenilik hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Gemilerin tasarımları artık yeni adlarıyla karşımıza çıkacaklar. Bunlarıda yukarıda verdiğim linkten bulabilirsiniz.

Nasıl Gemi değiştireceğim?

Yukarıdaki resimde hangar sayfasına girdiğinizde karşınıza bu görüntü çıkacaktır. Kulanmak istediğiniz gemiyi seçeceksiniz ve ETKİNLEŞTİR butonuna basarak geminizi kullanabileceksiniz.

Seçmeden önce kullanımda olan gemi Farklı bir efekt ile belirtilmiştir. Bu şekilde hangi geminizin etkin olduğunu görebilirsiniz. Resimde G-PEACEMAKER gemisi etkin durumda. Ayrıca en yukarıda kullanılan gemi gösteriliyor :)

Nasıl Ekipman Yerleştireceğim?

Etkin tasarımımızı seçtikten sonra YÖNET butonuna basarak ekipmanlarımızı dizebiliriz.

Gemi değişeceğimiz zaman yeni eklenen AKTARMA SİSTEMİ butonu ile aynı türden gemiler arasında ekipmanları aktarabileceğiz. Farklı türden gemilere akratmak için konfigürasyonu sil butonuna tıkladıktan sonra geri butonu ile gemiyi seçerek ekipmanlarıda dizebilirsiniz.

Yukarıdaki resimde ekipmanlarımı Goliath Bastion gemisine aktaracağım. Bunun için Aktarma Sistemi butonuna tıkladıktan sonra karşımıza çıkacak tabloda istediğimiz gemiyi seçmemiz ve AKTAR butonunatıklamamız yeterli olacaktır. Bundan sonra Bastion tasarımını etkinleştirerek haritalarda dolanabilirsiniz.

ETKİNLEŞTİR
    Bu buton seçeceğiniz gemiyi kullanmanız için vardır. ETKİNLEŞTİR butonuna tıklayarak geminizi haritada kullanabilirsiniz.

AKTARMA SİSTEMİ
    Bu buton ile gemideki bütün ekipmanları aynı türden farklı bir gemiye hızlıza aktarmanıza yaramaktadır.

YÖNET
    Bu buton gemilerinizin ekipman bölümüne girişini sağlar.

GERİ
    Bu buton ile ekipman sayfasından gemi yönetim bölümüne geçersiniz.

Ayrıca çokca sorulan Hezarfen tasarımı G-CHAMPİON olarak değiştirildi. Başka tasarımlarda var bunları yukarıda verdiğim linkten inceleyebilirsiniz.

Darkorbit Forum.

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Öncelikle Cevanınız için Teşekkürler.

Mesajınız içindeki Link kaldırıldı bilginiz olsun. (Kuralları gereği)

iyi forumlar.

anakin5555 bunu beğendi.
  7. anakin5555

anakin5555 User

Bnede link icin özr dileyecektim saolun :)

8. Bir sorum daha olacak bu konuyla ilgili kendi kullandığım gemime başka yani eski bir gemimden bana lazım olan bir parçayı örneğin jeneratörü nasıl taşıyabilirim ?Sadece bir parçayı veya parçaları taşımayı diyorum eski gemimdeki her şeyi şimdiki gemiye taşımaktan bahsetmiyorum

9. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara Teşekkürler

Yukarıyı bir inceleyiniz. Fakat bir eşyayı bir gemide kullanabilirsiniz. Farklı gemide kullanamazsınız.

Bir gemideki eşyayı her iki konfiden silip diğer geminize atabilirsiniz.

iyi forumlar.

skayvorkır ve anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.