Hangar Problemi !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●-к๏ภץค๓-● tarafından 7 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Problemim Hangara Girdiğim An İtibariyle Çıkan Hata !! Sürekli Aynı Hata Çıkıyor .. Çözemedim Resmini Gönderiyorum ...

Saygılar ...

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yapılan güncellemeden sonra çoğunluğun karşılaştığı bir hata haline geldi.

Lütfen ;
    Tarayıcı geçmişinizi temizleyiniz ,
    Flash Player ve Shockwave sürümlerinizi kontrol ediniz , Güncel değilse güncelleyiniz
    Modeminizi kapatıp açın

Ek olarak , Farklı tarayıcılardan deneyin ( Şahsen ben Firefox ' da bir problem ile karşılaşmıyorum )

Keyifli Forumar

3. Teşekkürler

Olmadı Firefox da indirdim eklentileri güncelledim (flash shock) ... Opera Chrome Firefox hepsini denendim. Modemi Resetlledim Söylediklerinizi Yaptım Maalesef olumlu Sonuç alamadım

Ek Hangar Binası satın almıştım 1. hangarda ki silahlarımı jeneratörlerimi 2. hangarıma taşıyayım dedim 2. gemimi kullanıcaktım ki bu hata ile karşılaştım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2014
  4. R€€ß

R€€ß User

merhaba

2 gundur aynı sorunla karsı karsıyayım

tum tarayıcılarda denedım cerezler sılındı flash guncel hatta sılınıp tekrar kuruldu cerezler sılındı gecmıs tazelendı modem kapatıldı hatta resetlendı ama sorun bende de aynısı!!!

cozum nedır?

5. ben aynı hesapda başka sv ye girdim ekipman açıldı ama asıl oynadıgım serverdaki ekipmana giremiyorum

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Dün resetten sonrada/şuandada ekipmanlar kısmına sorunsuz olarak erişebiliyorum. Çerezlerinizi ve geçmişi temizledikten sorna girmeyi deneyiniz. Flash player ve java uygulamalarının son sürümlerinin mevcut olduğundan emin olunuz. Farklı tarayıcılardan denemeyide ihmal etmeyiniz.

Sorun gerekli yerlerede ayrıca iletildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.