Hangar Sistemi Hk.

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ELYSIUM, Aug 3, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Fikriniz? :)

1. Mantıklı

2 vote(s)
    66.7%
  2. Geliştirilebilir ( Önerinizle Birlikte Lütfen )

1 vote(s)
    33.3%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ELYSIUM

ELYSIUM User

Merhabalar, biliyoruz ki hemen hemen hepimiz aktarma sisteminden ve konfigürasyon düzenleme sisteminden muzdaripiz. Örneğin, cerrah isimli gemiden solace gemisine geçmek istediğimiz vakit slot sayıları aynı olmadığından mütevellit aktarma sistemi işlevsiz kalmakta. Cerrahta tek fazla olan slot, jeneratör slotu. Daha detaylı açıklayacak olursam slot sayılarını eşitleyerek aktarma sistemini kullanabilmemizin mümkün olabileceği aşikar.

Konfirügasyonu ayarlı yani içi dolu bir diğer değişle dizili cerrahta 16 adet jeneratör bulunmakta. Bunlardan bir tanesini çıkardığım vakit 15'e düşmekte ve solace ile eşitlenmekte. Aktarma sistemine tıkladığımızda taşınabilecek ekipman sayıları aynı olduğundan hangar sisteminin bunu algılayıp ekipmanları taşıma mümkanatı olan gemileri listelemesi epey mantıklı görünüyor. Sizin de fikirleriniz benim için değerli. Eğer sesimizi duyurabilirsek büyük bir sorunun çözümüne kavuşmuş olabiliriz :)

2. Düzelsin de nasıl düzelecekse düzelsin, eskisi gayet güzeldi ne diye değişti hala anlamadım

CreativeHuman likes this.
  3. maalesef amaçlarını anlamış değiliz bende bir yorumumda sizin gibi düşüncemi belirtmiştim

Thread Status:
Not open for further replies.