Geri bildirim Hangar Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **Büyük*KorKu** tarafından 3 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet bilmiyorum bilerek mi yaptınız yanlışlıkla mı oldu ama hangarda bir iyileşme söz konusu fakat eksikleri mevcut hemen yazalım ki seneye yapılsın. herşey iyi güzel tıklayarak malzemeyi eklemeyi aktif etmişsiniz sanırım ancak 1-2 malzeme attıktan sonra hata veriyor. yani atıyorum hercules takıcam diroide 1 kere herculese sol klik ile tıklıyorum atıyor 2. yi atmıyor bu malzeme buraya yerleştirilemez diyor sanki aynı diroide atmaya çalışıyormuşum gibi algılıyor.

edit: sanırım bende buga girmişti az önce. artık malzemeyi tıklayarak atamıyorum sürüklemem gerekiyor veya shift ile seçmem gerekiyor. malzemeye sol klik yapınca atmıyor içeriye.

2. Kardeşim bence sorun yok. Bende de oluyor arada, tekrar giriş yap o da olmazsa konfigürasyonu silip tekrar yapmayı dene :)

3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Eğer sorun yok ise konuyu arşivleyelim.

iyi forumlar.

4. yani yok benim için tıklayarak atmak önemli değil önemli olan hızlanması hızlandı inşallah geri yavaşlamaz kilitlenebilir, arşivlenebilir vesselam.

5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.