Hangar sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EvilEpic tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EvilEpic

EvilEpic User

Arkadaşlar ben 2. hangarımdaki spearheadı satıp vega taktım sonra eşyaların hepsini taktım ama bir türlü ekstraları takamadım basıyorum basıyorum olmuyor bu malzemeyi bu slota yerleştiremezsin yazısı çıkıyor.Supporta yazdım foruma başvurun dediler.

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Çerezlerinizi ve dns önbelleğiniz temizlemeyi deneyin. Bir de farklı tarayıcıdan deneyin.

Keyifli forumlar

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ne yaptın be o gemi satılır mı?

4. EvilEpic

EvilEpic User

kardeş o kadar pişmanım ki onu aldığıma keşke almasaydım.Herkes kesiyo ve palladium da yaratıklara az vurduğu için insanı bunaltıyo

denedim ama olmadı .mozilladaydım eskiden çerezleri vs. sildim olmadı.explorer 'a geçtim olmadı explorer 'ı çerezlerden kurtardım yine olmadı ne yapayım ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2014
  5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sahimi ben almayı düşünüyordum ama palla yada kasılmak için değil haritada gözükmüyorsunya sırf onu merak ettiğim için almayı düşünüyordum neyse 5. hangarı aldığım zaman düşünürüm artık

Son düzenlenen: 17 Haziran 2014
  6. Ekstraları önce droitlere takıp sonra gemiye koymayı deneyiniz. İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2014
  7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Ekipmanı silip etkinleştirdikten sonra malzemelerınızı slota koyabılırsınız

Keyifli forumlar

8. spearhead güzeldir bana hediye kuponundan geldi ama kutu toplamak için çok iyi yeteneği de işine yarıyor insanın

9. TheMaster

TheMaster User

Extra Slot Veren Cpuyu Taktıgınıza Eminmisiniz.

10. Merhaba ,

Hangar > Ekipman kısmına gelip konfigürasyonu boşaltma butonuna basın.

Her iki konfigrasyonda basıp ekipmanları çıkartın. Daha sonra tekrar en baştan Hangar > Ekipman kısmına gelip yerleştirin.

İyi forumlar.

11. EvilEpic

EvilEpic User

:) çok teşekkürler kıyamet modum iyi ki varsınız işe yaradı sağolun kilitlenebilir

12. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli bilgi verilmiş kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.