Hangar ve Biz...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr.User tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mr.User

Mr.User User

Merhaba,

Gercekden anlamakda zorluk cekıyorum.

3 senedir yırtındık burda. Oyun bitiyor. Yeni gelen yok. olanlarda nasıl oynadıkları belli.

7/24 gemıler oyunda. nasıl olduğunu herkesın bildiği şekilde.

Şu soruyu sorun dıyordum herkese bir arkadaşına, "Darkorbit adında bir oyun var gel oyna"...

kaç kişi sorabildi? Nedenide belli...

Çözümleride sunduk.

milyonalrca yaratık kesen gemileri kapatın.

ARGE ve Geliştirme uyarısı verdiğiniz tüm gemileri kapatın.

Kutu toplayan tum gemileri kapatın.

Hesapda 1 den fazla kişi giriş yapıyorsa(GİŞ) birileri uyarın ardından kapatın...

dedik dedik.

Ne oldu?

Arkadaş oyuna yeni baslayanlar olursa eger işlerini kolaylaştıralım...

Evet kolaylaştırın ama YENİ acılacak serverde yapın bunu.

Biz zenginmiyizde 10 hangarı uri yle aldık. Bizim zararımız yok mu şimdi bu yenilikden.

Yöneticilik zor bir zanaattir.

Bir şeyleri kazanim derken kimseyi küstürmeyeceksınız.

çözüm yine yazım şuydu.

YENİ Server acarsınız orda bunu uygulardınız. Ama olan serverlerde bu olmazdı...

Urisini boşa hangar genişletmeye yatıran bir üye...

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  2. [rüya]

[rüya] User

bütün gemileri kapatın arkadaş tek başına oynamak istiyor sanırım..bide mevcut serverlerde boşluktan dert yanılırken yeni serveri napacaksak..

3. Evet eskiden alanların mağduriyetinin giderilmesi gerekiyor. Yeni başlayanlar için çok güzel bir şey ama yeni oyuncu kazanacağım diye, eski oyuncuları kaybetmek hiç mantıklı birşey değil.

Birde şunu söylemek istiyorum normal oyunlarda eski oyuncular her zaman daha kıymetlidir ama bu oyunda nedense hep 2. plana itiliyor. Bunu bende anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum.

4. bu uygulama gei çekilmezse ve bunun gibi yenilikler gelmeye devam ederse buutun eski oyuncular oyunu bırakıp veya yasak olmasına ragmen DO hesap satar gider.

veya bizim zararımız karşılansın
    :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
    :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

5. Merhaba ,

Arkadaşlar haklı olabilirsiniz fakat unutmayın ki bir şeyler ilk çıktığı fiyat ile satılmaya devam etmiyor.

Eğer bir telafi olursa zaten bunu merkez'dekiler düşünmüştür olmayacaksa yapılabilecek bir şeyimiz yok maalesef. Fakat bizler yine de ileteceğiz. Kesin bir telafi olur yada olmaz diyemeyiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.