Hangar ve GK

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ancasin tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ancasin

Ancasin User

Hangarda ekipmanlar bölümüne ve galaksi kapıları bölümüne giremiyorum. Benden başka yaşayan var mı bu sorunu?

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

internet geçmişini sildikten sonra dene

3. Ancasin

Ancasin User

Sen dedikten sonra yaptım şimdi, yine aynı. Hangarda gemim de görünmüyor ama oyuna girebiliyor, oynayabiliyorum. Skylaba da rahat giriyor. Hangar ve galaksi kapıları bölümüne giremiyorum. Sende giriyor mu normal?

4. bazen böyle sorunlar olabiliyor. flash playeri silip tekrar yüklemen işe yarayabilir.

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

evet ben girebiliyorum ama istersen bilgisayarı 5 dk lık kapat 5 dk sonra açıp tekrar dene

6. Captivity

Captivity User

Kardeşim internetin çekmiyordur veya yavaştır wifi cihazını biraz daha modeme yaklaştır olmazsa modemi resetle oda olmazsa servis sağlayıcını ara ağlantı hızı için.

7. capativity internetten olacağını sanmıyorum ama sonuçta o da bir ihtimal. ancasin google a net speed test yaz ilk linke gir begin test e bas. hızını öğren. (link verilmiyor)

8. Ancasin

Ancasin User

Tamam bunları deniycem sağolsun ilginize :)

9. bişey değil :) yazdığın sıkıntının aynısı bendede olmuştu ama üstünden baya bi zaman geçti çözümü net hatırlamıyorum kusura bakma :(

10. Ancasin

Ancasin User

Chrome'da buldum çözümü, sağolun tekrardan :)

Konu kilitlenebilir.

11. Merhaba ,

İlave olarak yakın zamanda Flash Player'ın yeni versiyonu çıktı. Güncel olup olmadığını kontrol edip manuel olarak güncelleyiniz.

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.