Hangar ve konfi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KorGeneRaL* tarafından 30 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a modum benim gemide 10 herkül var ben bunları vegaya takıyorum irislerde mavi olacağına beyaz gözüküyor sorna kamufulaj cpuyu takıyorum oyunda yane gemide gözükmüyor yane hangarda sorun var yeter !!!! 1 haftadır aynı sorunlarla karşılaşıyorum şu sorunla iligilenin

2. Merhaba ,

Vengeance'a geçiş yapınca herculesleri de aktarıyor musunuz ? Aktarıyorsanız da her iki konfigürasyona koyduğunuzdan emin olun.

İyi forumlar.

3. eminim moduym eminim her 2 konfide de var ama fayda yok + kamufulaj cpum da taklı ama görmüyor oyun sorun var oyunda

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Video çekip ekleme ihtimaliniz var mı? Ayrıca irislere herculesleri taktıktan sonra konfigurasyon değiştiyor musunuz?

İyi Forumlar

5. gökmen modum ben arızayı halletim ee ben hanharı kople boşaltım ve tekrardan dizdim oyun düzeldi .. ama ilgilendiniz teşşekürederim.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sorunu çözmenize sevindik. Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.