Hangar ve lazer dizilimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TanerÖkmen tarafından 7 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba kararsız lf4 yeni lf4lermi iyi

gemiyi nasıl en iyi şekilde savaş gemisi olarak hazırlarım slotları nasıl dizeyim ve botlar yüzünden kasılamıyoruz ben tıklayana kdar botlu gemiler benden çok önce tıklıyor

en çok şeref veren ve kısa sürede kesilen yaratık hangisi kapıya girdiğimde ödülleri en iyi şekilde almak için ne yapabilirim ayrıntı anlatabilirmisiniz rica ediyorum yoksa oyunu bırakacağım iyi çalışmalar

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle geminizin ekipmanı hakkında bilgi alabilir miyiz ona göre ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olalım.

İyi forumlar.

3. irisler full lf3ler full pet var modülleri yok goliath gemi

rütbemi nasıl albay yapabilirim

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle geminizin ekipmanlarını geliştirmelisiniz. Bunuda geminizi sürekli kasarak yapmalısınız. Küçük yaratıkları kesin görevlerinizi yapın. Grupça kasılın, bir klana girin vs. x-5 , x-6 ve x-7 haritalarındaki küçük yaratıkları da kesebilirsiniz. Geminiz lordakium ve kristallon kesebilecek güçte. Onlarıda seri seri keserseniz faydanıza olacaktır.

Albay rütbesi şimdiki zamanda elde etmesi zor bir rütbe. Bunun için Geminize sürekli kapı yapmalısınız. Kapılarınızı hafta sonu açıp pazar günü bitirirseniz çift kat TP ve ŞP ödülü gelecektir. Aynı zamanda %50 şeref desteğide satın alırsanız yaratıklardan ve bitirdiğiniz kapılardan gelen şeref puanıda artacaktır.

Öncelikle biriken uridiumlarla ve galaxy enerjileriyle zeta kapısı açın. Yeni başlayanlar için zeta kapısı idealdir.

Ayrıca konunuz yanlış yerde. Yeni başlayanlar bölümüne taşıdım. Diğer oyuncularda fikirlerini yazabilirler.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.