hangar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßULLDOZΣ® tarafından 30 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim 3 tane hangar var 3. hangardaki eşyaları 2. hangara nasıl takıcam ...

3. hangardaki eşyaların hepsini çıkardım yeniledim sayfayı yinede gelmedi eşyalar 2. hangara
    nasıl olcak lütfen yardım edin

2. Merhaba ;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

3. hangardan ekipmanları çıkardığınız da tekrar Envanterinize gidecektir. Envanterinizden teker teker 2. hangarınıza dizmek zorundasınız.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  3. denedim olmuyorki lf4 var 3. hangarda onu çıkartıyorum3. hangarda envanterde görünüyor ama 2. hangarda görünmüyor

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Moduma ek olarak;
    Hangar > Ekipman kısmındayken her iki konfigürasyona geçip " Güncel kofigürasyonu sil " butonu ile her iki taraftaki malzemeleri çıkartın.

Daha sonra en baştan Hangar > Ekipman bölümüne girip malzemeleri en baştan yerleştirin.

İyi Forumlar

•KARAYEL• bunu beğendi.
  5. çok teşekkürler oldu .d

6. Sorununuzun çözülmesine sevindim. S-Mod'um, vermiş olduğunuz cevabı bir yere not ediyorum :D

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.