HANGAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve savaş_başladı_emre tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mrb kolay gelsin 2. hangar almak isitiyorumda onun hakıında biraz bilgi almak isityorum yardım edermisiniz modum link gönderirisn iyi olur

2. senberk99

senberk99 User

kardeşim 35.000 uridium ile alınıyor ama mesela 1.hangardaki malzemeler otomatik geçmiyo 2.hangara sen bi tuşla geçiriyosun biraz sıkıntılı bi iş 2.hangar ama önemli gerçekten bende de 3 hangar var

3. eyw kardeşim cok yardımcı oldun peki bir sorum daha var misal kasılıyorum gemim aegis hemn goliye gecmek istedim gemide irsilerde dahil yani herşey 2 goliye gecermi onu önemli

4. -Keskin-

-Keskin- User

5. tşkler modum saolun ordan benim istedigim konuyu bulmadım benim demk isitedigim ben lazerlerim irislerim pet ve cpu lar felan hepsi 2 hangrdaki gemiye gecermi gecmezmi ewt yada hayır deseniz yeter saolun iyi calışmalar

6. Hayir. Konfigurasyonlari aegisten sifirlayacaksin sonra da goliye tek tek koyacaksin. Igrenc tarafi bu.

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

Arkadaşımızın dediği gibi geçmez .Tekrardan ilk gemiden silip kullanmak istediğiniz gemi için ayarlamalısınız.

İyi forumlar

8. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ya ilk gemideki ekipmanları çıkarıp ikinci gemiye takacaksın yada 2. gemi için yeni ekipmanlar alacaksın.

9. hım yani tek tek koymak zorundayıs he peki pet ve irislerde geciyomu sorun degil lf3 leri hemen fullerim ama iris ve pet zor onlarda geciyomu hepinizi tşk ederim

10. Merhaba,

Konfigurasyonu sil dediğinizde ilk hangarınızdaki her şey boşa çıkar. 2. konfigurasyonda da aynı şeyi yaparsanız tamamen boşa çıkartmış olursunuz. Ve böylece 2.hangarınızda bütün ekipmanları kullanabilirsiniz. Yani pet ve diroitlerinizin de tamamen boşaltılmış olması gerekmektedir.

İyi Forumlar.

11. peki modum cok saolun tşk ederim yanlınız bir yeri anlmadım pet ve irisler sadece gemiye baglı onların konfisi yok pette yoksa 2 gemime gectigim zaman pet ve irisler otomatikmen geciyor tşkler saolun

12. Merhaba,

Hayır irislerin ekipmanları geçmez. Onları da gemideki gibi sizin yapmanız lazım.

İyi Forumlar.

13. Yani bizim almamiz lazım onlari uriyle yada petle peki modum kapilarim felan dururmu onlari 2 gemide kullanabilirmiyim

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılarınızı iki gemi ilde yapabilirsiniz.Hangi Gemiye geçerseniz Kapıları gemiden görebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.