Öneri hangar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve alla-beni-pulla-beni tarafından 7 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsunmu?

1. EVET

oy sayısı 1
    50,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eskiden 5-6 tane hangar vardı hangarları uri ile almıştık. gemileri yerleştiriyordum istedigim yere o gemiye girerek sonra gemi deiştirme seçeneğini kullanarak ısınlanıyordum şimdi ise 2. hangara gemi atsam bile 2 dk sonra tek hangar olarak gözüküor sadece 1 gemiyi sabitliyebilioruz sanki eski hangar sistemi daha güzeldi ayrıca hangi gemilerin hangi mapta oldugunu görebiliyorduk eski hangarda yeni hangarda böyle bi seçenekte yok benim düşüncem eski hangar sisteminin gelmesini veya bu hangar sistemin değişmesini öneriyorum tabi oyundaki arkadaşların cogu memnunsa yeni hangar sisteminden yapacak bişi yok:) eksik bilgilerim olabilir eger hangarla ilgili farklı seyler varsa söylerseniz sevinirim çünkü oyuna uzun süre ara verdim ve yeni basladım herkese iyi oyunlar iyi günler

2. takemyhard

takemyhard User

bana göre bu sistem daha iyi, bukadar geminin arasında eski sistemde kaybolurduk :) ama bu sistemdede birşeyler yapıp şu aktarma sistemini geliştirmeleri lazım :( nasıl yaparlar bilmiyorum ama geliştirdiğimiz ekipmanları o gemiden bu gemiye aktaracaz diye 1 saat tektek uğraşıyoruz :( oyunun keyfi kalmıyor :(

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  3. aktarma sistemi konusundada dogruyu söylüyorsun bn bide gemi deiştirme seçenegğini durmadan kullanan birydim bunda onu kullanmayı zor hale geitrmişler bnce oda önemli aktarma için otomatik bir gemiden diger gemiye aktar diye bi sçenek vardı sanki öyle gördüm?

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Konuya anket ekler misiniz.Nasıl ekleyeceğinize buradan bakabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

5. su an maça bakıorum maçtan sonra eklesem çünkü bilmiyorum ugrasmam lzm ilgilendiginiz için tşkkürler

JUPlTER bunu beğendi.
  6. 4646tek0

4646tek0 User

eğer anlatmak istediğiniz olay hangarda dizdiğiniz gemi oyun ekranında gemi çağırma yada değiştir seçeneğinde görünmemesi ise önce hangarda ikinci olarak kullanmak istediğiniz gemiyi favorilere eklemelisiniz..aksi taktirde değiştir ekranında göremezsiniz..ben sorunu bu şekil algıladım değilse tam olarak ne anlatmak istediniz anlayamadım.

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konunuza oyu ekledim kolay gelsin.

Eksik bir durum var ise eklememizi talep edebilirsiniz.

iyi forumlar.

8. 4646tek0

4646tek0 User

bunu yeni sistemdede görebiliyorsunuz aynı anda eskisi gibi 10 favori hangara sahip olabilir ve bu hangarlardaki gemilerin hangi mapta olduğunuda görebilirsiniz..

9. nasıl yapıyoruz acaba bn bulamadımda yardımcı olabilirmisin cok işime yarıcak eger böyleyse şimdiden verdiginiz cvplar için hepinize teşekkür ederim

10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Resimde gördüğünüz gibi, yıldız ekleyebilirsiniz ve hangar olarak kullanabilirsiniz.Sonrası eski sistem gibi, yukarıdan hangarlara gelerek, nerede olduklarını görmek.

İyi forumlar.

11. çözdüm olayı cok teşekkür ederim yardımlarınız için

12. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Rica ederiz, geç olsun, güç olmasın diyelim, polyannacılık yaparaktan :)

Konu, çözüme kavuşmuş olup, bahsetmiş olduğunuz konu zaten mevcut olduğundan, kilitlenmesi uygundur.

Başka bir sorunda veya muhabbette görüşmek üzere, iyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.