HANGAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «««ÇЄŦЄ—βĄ§I44»»» tarafından 12 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar daha öncede yardım istemiştim sagolsunlar yazmışlardı ama tam açıklama yazmamışlardı.hangar alacagım hangar genişletme ayrı bir hangarmı oluyor.buna 50 bin uri verecegim yanlışlık yapmak istemiyorum.bunu açıklarsanız sevinirim.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet ilk alacağınız hangar maliyeti 50bin uridiumdur ve diğer alacak olduğunuz hangar fiyatları bir önceki alımdan 10 bin uridium azalarak devam eder konu ile alaklı detaylı bir bilgi bu konuda mevcuttur inceleyiniz

Hangar genişletmesi

3. arkadaşım cevap için teşekkürler.hangarı aldım ama oraya eski gemimi nasıl bulup yerleştirecegim.aegis aldım golim kayboldu bunu nasıl bulacagım ve bu yeni hangara tek tek silah ve jenaratör bibi malzemeleri tekrarmı alacagım bunları bana yazarsanız veya bunlar hakkında bilgi alacagım bir sayfa varsa belirtirseniz sevinirim.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Golinizin üstüne ageis yerleştirdiyseniz goli kaybomuştur ve 2.hangara yeniden goli almalısınız

Envanterleriniz olduğu gibi duruyor bir hangara elinizde bulunan lazer vb.malzemeleri bir kez yerleştirebilirsiniz 2.hanagara geçtiğinizde 1 önceki hangarı konfigürasyon silme tuşu ile silerek diğer hangarınıza geçip boşaltılmış malzemeyi diğer gemiye takabilirsiniz yani 2 hangarınız var ise sadece kullanacağınız gemiye malzemeler yerleştirilir siz hangar değişimi yaptığınızda diğer hangarınız boş olacaktır.

5. arkadaşım gemi satın aldım şimdi 2.hangara nasıl yerleştirecegim.hangar 2 ye tıklayıp yerleştimeye çalışınca şu an kullandıgın gemi satılacak falan diyor 250 bin uri verdim yanlışlıkla satmak istemem.şunu daha anlaşılır yapsalar daha iyi olurdu.bana yapacaklarımı yazarsan sevinirim.teşekkürler.

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Boşta yedek hangarınız varsa ona yerleştırmenız gerekmektedır yoksa dolu hangara yerleştırır isenız hazırda olan gemı gıder ama silinmez tekrardan ihaleden aldığuınızda gerı tasarımları ile beraberınde gelır

Keyıflı forumlar

7. arkadaşım 2.hangarı yeni aldım.ben ona nasıl yerleştirecegim onu soruyorum onda gemi olmadıgı halde eski geminiz silinecek diyor.bana kısaca yerleştirmeyi nasıl yapacagım onu tarif edersen sevinirim.ilk golim silindi yeniden hangar ve goli aldım bana bunu tarif edersen sevinirim.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

2.hangarınızda gemi yok ise gemi alacaksınız ve yerleştirmek istediğinizde ise hangar kısmında resimde görülen bölümden silerek yeniden yerleştirme yapabilirsiniz.

2.hangarınızı seçiniz ve seçtikten sonra bir gemi alarak yerleştiriniz.

Jameika-TR bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

Hangar Genişletme

İlgili konuyu incelerseniz aşağıda doğru bakarsanız resimli anlatımlar mevcut.

Boş olan hangar'ı seçip resimdeki gibi gemi havuzunuzdaki gemilerin içinden yerleştirmek istediğinizi seçip yerleştirebilirsiniz.

Konuda ayrıntılı bilgiler mevcuttur.

İyi forumlar.

Jameika-TR bunu beğendi.
  10. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bende tam en fazla 3 gemimi stoklıya biliyoruz diye sormayı düşünüyordum daha fazlada oluyormus benimde işime yaradı teşekkürler :)

11. Merhaba ,

Oyundaki mevcut gemilerden 1 tane olmacak şekilde bulundurabiliyorsunuz. Fakat aktif yani hangar'a yerleştirilmiş olanlardan bulundurabiliyor musunuz bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile olmuyor.

İyi forumlar.

Jameika-TR bunu beğendi.
  12. eymansul08

eymansul08 User

sa bişi sorcam oyunda para kasmanı kolay yollarrrı? bi zahmet bunu anlatı verirmisiniz

Jameika-TR bunu beğendi.
  13. Jameika-TR

Jameika-TR User

Yenibaşlayanlar kısmına konu acarsan arkadaşlar bir fikiler verebilirler

Konu açmayı bilmiyorum dersen

Buradan konu açarsan arkadaşlar yardımcı olabilir

Hayır arkadaşım düzenli olarak mavi gamimet kutularından alır ve onda sinek gemisi cıkmıştı hangar binası yoktu alınca koyarım diye orda tutuyor ama ctatelde cıkmış :D levovda vardı 3ü de dolu gözüküyor 1 tane daha gemi gelrise biri gider diye korkuyodu 3 ten fazla oluyormuş bunu sormak istedim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2014
  14. Merhaba ,

O zaman konu aydınlığa kavuştu demektir. :)

İyi forumlar.

Jameika-TR bunu beğendi.
  15. ZALIM__23

ZALIM__23 User

slm. ben aegis grubu üçlü gemi paketi satın aldım ancak tek hangar var. citatel kullanmak istiyoryum ancak gemileri tek tek kontrol edeyim derken keşif gemisi olan üçüncü gemide kaldı. ilk gemiye nasıl dönerim onu göremiyorum. bir hangar daha satın aldım belki diğer ikisinden biri açılır diye ama yeni hangar yine boş. ilk hangarda ise keşif gemisi var. yardımcı olurmusun illede üç hangar mı olmalı tamamını görmem ve kullanabilmem için.

16. sportmen70

sportmen70 User

geçmiş olsun. tek hangara tek gemi konur ve ötekini koyunca önceki gemin satılır. yani 3 hangar lazım öbür türlü birinden yada ikisinden vazgeçeceksin.

17. ZALIM__23

ZALIM__23 User

slm. ben aegis grubu üçlü gemi paketi satın aldım ancak tek hangar var. citatel kullanmak istiyoryum ancak gemileri tek tek kontrol edeyim derken keşif gemisi olan üçüncü gemiyi yerleştirdim ve o kaldı hangarda. ilk gemiye yani citadel'e nasıl dönerim onu göremiyorum. bir hangar daha satın aldım belki diğer iki gemiden biri açılır diye ama yeni hangar yine boş. ilk hangarda ise keşif gemisi var. yardımcı olurmusun illede üç hangar mı olmalı tamamını görmem ve bu gemi paketini kullanabilmem için.

Benim sorumu anlamadınız galiba. ben üçlü gemi paketi aldım ve iki gemi ortada yok. bir hangar daha aldım ama boş hala. aegis ve citatel gözükmüyor. hadi ikinci hangarı satın aldım oda boş. yardımcı olurmusunuz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Eylül 2014
  18. sportmen70

sportmen70 User

anladım sadece gemileri yerleştirmeye çalıştınmı onu anlamadım.

19. ZALIM__23

ZALIM__23 User

gemi havuzunda üçlü gemi paketim gözükmüyor sadece keşif gemisi gözüküyor. diğer iki gemi yok. ilk baktığımda vardı tek tek yerleştirdim ama tek hangarım var. ban yardımcı olurmusunuz lütfen.

20. sportmen70

sportmen70 User

hmm o zaman öncelikle seyir defterinden yakın geçmişe bir bak eğer tatmin edici birşey göremezsen adın sunucun ve ID in le birlikte supporta başvur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.