Hangarda Daha Hızlı Skylab Alışverişi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 21 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben klan savaşlarında skylabdan besleme beklemeyle bu savaşların temposunu baya bi azalttığını düşünüyorum. Bunun içinde kolay ve güzel bir fikir aklıma geldi. SADECE SEMPROM İÇİN hangarda daha hızlı ve anında hammadde getirme olabilir diye düşünüyorum. Yani bir yer olacak sen oraya gideceksin ve oradaki pencereyi hep açık tutacaksız faqat her saniyede 2 semprom (rakamlar değişebiliir) semprom gelecek böylelikle daha hızlı semprom ve hammaddde besliyebileceğiz.

NOT: Normalde gmeiye 3000 semprom yolladığımızda 7.5 saniyede 1 semprom geliyor. Buda 6 saate maal oluyor.

2. KELKİTLİ

KELKİTLİ User

Olsa güzel olur...

3. KELKİTLİ

KELKİTLİ User

banamı dedin ?

4. hayır konuyu anlamadım :D

5. Neyse ztn anket açmamışım :p

6. KELKİTLİ

KELKİTLİ User

tmm kardeş :)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Açıkçası bende anlamadım.Tam olarak nedir bu fikir :)

8. KELKİTLİ

KELKİTLİ User

Modum arkadaşın demek istedigi şimdi 1000 tane seprom gönderdigimizde 1 saatte geliyorsa arkadaşımızın dedigi gibi özel bir bölge olacak ( mesela taşları satmak için hangarda bulunan yer gibi ) biz o bölgeye geldigimizde 1 saatte gelen taş 30 dk da gelecek...(sadece seprom için geçerli )

9. Kral-87

Kral-87 User

aynı şekilde gemine 3000 seprom yolladıgında 7,5 saniyede 1 Seprom gelcek ama sadece Seprom için geçerli bunu anlatıyor arkadaşımız daha seri olsun diye 6 saat beklemeyelim diye :)

10. KARANLIK

KARANLIK User

Sanki buna benzer konular açılmıştı ama bu daha farklı.Kararsız kaldım bakalım oyuncular beğenecekmi :)

11. Kral-87

Kral-87 User

bence iyi fikir +1 xD

12. Yha ben farqediyorum chatte yok besleme yok felan deniliyor sonra kavgalar başlıyor küfürleşmelere kadar gidiyor. Bende diyorum ki bir yer olsun normalde skylabdan 7.5 saniyede bir semprom geliyor. Fakat bu saniyede 2 semprom getirecek hangarda bulunduğunuz sürece. Buda serice biriyle kapışacağımız zaman hemen semropmu çekip kapışılabilmesi.

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.