Hangarda ki fazla malzemeler ve oyunu ağırlaştırmasına genel çözüm..! ACİL DESTEK..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PΞЯƒΞ©ĶŤSTOГM tarafından 13 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce bu yazı bir faydası olacak mı? Gelişme kaydedebilecek miyiz?

1. Evet..!

50,0%
  2. Hayır..!

50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar,
    Hepimiz biliyoruz ki oyunda birçok sorun var. Hangisini dile getirsek azdır. Birçoğunu es bile geçiyoruz. Çünkü yetkililer tarafından önemsenmemektedir. Peki bu sorunları yaşayan sadece biz oyuncular mı? Hepimiz düşündük değil mi. Evet burada ve supportta görev yapan yetkili arkadaşlar da bu oyunu oynamışlardır. Ama bizim kadar aktif değiller. Bizim yaşadığımız birçok sorunu sadece bizim ağzımızdan duyup öğreniyorlar. Birçoğunun oyuna vakit bulamadıklarını biliyorum. Bu noktada bizi anlamaları yada yardımcı olmaları biraz zor duruyor.
    Şimdi ben 1 sorunu yazacağım sadece daha nicesi var.
    Bundan 2 ay önce forumda konu açmıştım bakmak isteyenler için )
    Bu zamandan yana gemimde herhangi bir değişim söz konusu olmadı. Support admnileri(Artemis!) süre zarfında beklememi vede teknik ekibe ilettiklerini sorunumun çözüleceği gibi bildiğiniz şeyleri yazdılar.
    Peki bunun çözümü yok mu?
    Tabi ki de var!
    Kendimce 2 çözüm yolu buldum. Bu çözüm yollarını sizler de biliyorsunuzdur.
    1. olarak hangarda herhangi bir şey satmak istediğinizde size Azami yada gireceğiniz adede göre satış yapabilirsiniz. Ama bu sistem çalışmamaktadır. Ne zamandır çalışmıyor konusunda bir bilgim yok. Belki de en baştan beri böyleydi.
    2. olarak şuanda gemiye aldığımız malzemeler yada topladığımız birçok ekipman tek tek hangarda durmakta. Mesela Darkorbit ekibi teknik ekibi isterse tabiki de bunu çok kolay çözüm yoluna ulaştırabilir. Her bir malzemeden yüzlerce hatta binlerce olmasından sadece 1 tane olup üstüne adedini yazmak daha güzel olmazmıydı. Örneğin; 45 tane 16. seviye LF4 yerine 1 tane 16. seviye LF4 olup üstünde 45 tane yazması geriye kalan 60 tane geliştirilmemiş LF4'ün yerine 1 tane olup yanına 60 adet olduğu yazılabilir. Bunu bütün hangarda ki malzemeler için yapabiliriz.
    Düşünsenize satılamayan yüzlerce pet tasarımı ve diroit tasarımlarının böyle bir çözüm getirerek ağır olan hangarı nasıl hızlandıracağını. Her gemide yüzlerce bazılarından bini aşkın demon.... falan fistan diroit tasarımları var. Ne kadar hangara yük oluyorlar.
    Peki arkadaşlar ben size 2 seçenek sundum şu anda değil mi.
    Benim bu çözümümü belki benden önce farklı şekilde birçok arkadaşımız açtı konu olarak.
    Peki sorun çözüme kavuştu mu? Hayır dediğinizi duyar gibiyim.
    Şimdi ben yazdım buraya 1-2 gün gündemde duracak daha sonra unutulup gidecek.
    Unutmadan adminler her zamanki gibi teknik ekibe iletecekler ;)
    Sürç-i lisan ettiysem kusuruma bakmayın.
    İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.