Hangarda LF-4 Lazerleri Görünmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [ΣяCΛи] tarafından 26 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lf4 yansıma sondası silahım envanterde görünüyor ama gemi ye takıcağım yerde görünmüyor yardın edermisiniz

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sizin yerinize ben yeni konu oluşturdum. Lütfen başka oyuncularımızın sorunlarının altında kendi sorununuzu yazmayınız :)

Sorunun ana kaynağı büyük ihtimalle başka bir gemiye taktığınız içindir. Tüm gemilerinize tek tek girip konfigürasyon silme işlemi yaparsanız sorun çözülecektir.

İyi Forumlar.

[ΣяCΛи] bunu beğendi.

3. Lf4 yansıma sondasını ben günlük girişlerden aldım hangara girdiğimde görünmüyor başka bir gemiye takılmış olması mümkün deyildir

4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Lazer topunuz ekipmanda görünüyor fakat hangarınızda görünmüyorsa bunun tek açıklaması başka bir gemide otomatik olarak kuşanılmış olmasıdır. :) Lütfen ekipmanınızı ardından kullanmadığınız gemilerin hangarlarını kontrol ediniz.

İyi forumlar dilerim.

[ΣяCΛи] ve Titan. bunu beğendi.
  5. bugün de gg zeta kapısını ilk kez bitidim ve lf4 görünmüyor

ilk kez biririne garanti lf4 veriyordu

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Zeta kapısının ilk bitirme ve garanti ödülü havoc tasarımıdır. Droiltler bölümünden ulaşabilirsiniz. Havoc ile ilgili konuya buradan gidebilirsiniz. Ayrıca zeta kapısı LF4 vermemektedir.

İyi Forumlar.

[ΣяCΛи] bunu beğendi.
  7. Bi yanlışlık oldu abi konuyu kapatabilirsin ben yanlış biliyormuşum

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.