Öneri Hangardaki Gereksiz malzemeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-61LazKopaT61-] tarafından 24 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hangarlarımızda yüzlerce pet tasarımı yüzlerce diroit tasarımı yüzlerce geliştirmesiz lf4 bulunmakta ve bunları ne yazık ki satamıyoruz. artık bu işkenceye bi çareeeee!!! ne zaman bu oyunu oynayanların %100 ününde dert yandığı, her defasında fazlalıklardan dolayı isyan eden oyuncuların sesine kulak verip bu sistemde değişiklik yapacaksınız?* aylardır, yıllardır dert yanıyoruz. TR3 te ases klanından 3 gemi banlanınca açıklama yapma gereksinimi duyan artemis nerdesin? bu konuda şikayetçi olmayan tek bir oyuncu göster eyvallah çekelim. artık bu konuda bir girişim LÜTFEN!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 May 2018
  2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Sizin şikayetlerinizi raporlamak bizim görevimiz. Bizde raporluyoruz fakat merkez ofis bu konuda bir açıklama yapmış değil. Sizin için bu konuyu tekrar raporlayacağıma emin olabilirsiniz. Şu anda merkez ofisin uğraştığı ve gerçekten çok önemli olan 2 proje var bunların ardından yeniden istediğimiz yenilikleri yerine getireceklerinden eminim.

Konu başlığınız forum kurallarına aykırı olduğu için düzenliyorum. Tekrarı halinde ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar...

3. umarım bu raporların sonucunda mutlu sona ulaşabiliriz.

konu başlığımın form kurallarına aykırı olabileceğini düşünmüyordum. sonuçta bir seslenme şekli ki ülkemizde en tepeden, en sıradan insanlara kadar kullanılan hitap şeklidir. ne argo var ne onur kırıcılık nede herhangi olumsuz bir durum. takdir sizin.

4. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Forum kurallarında şöyle geçer;

• Forumda konu açarken, konu başlığı konu içeriğini özetleyecek şekilde yazılmalıdır. Konu başlığında "Admin Yardım!, Acilll!, Bi Bakın!" vb. gibi kullanılması durumunda kullanıcıya bilgi verilmeden konu kaldırılabilir.

Ben uyarmayı tercih ediyorum.

İyi forumlar...

[-61LazKopaT61-] bunu beğendi.
  5. Şu raporlama işi nasıl oluyor haftalık aylık olarak mail mi atıyorsunuz. ayrıca size rapor hakkında geri bildirimde bulunuyorlar mı?

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Biz raporlarımızı BA'ya, onlar da Artemis.'e yapıyor. O da merkez ofise gönderiyor. Bana herhangi bir geri bildirim gelmiyor, diğerlerini bilmiyorum.

İyi forumlar.

*FastMonster* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.