Hangardaki item için yardım talebi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Hurda_Yigini tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaslar ,
    Hangarda envanterde ,SG3N B02 kalkanlar var . Üzerine klikleyip , gemiye takmak istiyorum . Ama olmuyor. Üzerine kliklediğim de satabiliyorum . +2 ye geliştirdim . Ama gemiye takamıyorum . Bilgi lütfen ..

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Geminizde jeneratörler bölümünde boş yer olması gerekmektedir ya da diroite takacaksanız diroitlerinizde lazer veya başka kalkan jeneratörü olmamalıdır. Kalkanın üstüne tıklayarak gemiye sürüklerseniz geminize takmış olacaksınız.

İyi forumlar.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  3. Geri dönüş teşekkürler.
    Slotta yer var . Buna ragmen olmuyor. İtem ve malzemelerin tutulduğu bir depo var da , malzeme orada mı ? bu nedenle takılmıyor olabilir mi ?
    Bu arada ilave bir soru : Birleştirmde iris için olan oluşturdum. Ancak ' Max alım seviyesindesiniz ' gibi bir mesaj aldım. İris eksiğim olmasına ragmen bu mesaj ne anlama geliyor ?

Tesekkürler.

4. gemine mi diroidinemi hangisine malzeme eklemek istiyorsan ve kaçtane boş slot varsa malzemeleri shift e basılı tutup o malzemenin üzerine bir kez sol klik yaparsan o malzemeden kactane varsa secer ve shiftten elini cekip ctrl ye basılı tutup secili olan malzemelerden birinin üzerine çift sol klik yaparsan, gemin acıksa gemine diroidin acıksa diroidine bos slot kadar ekleyebilirsin..
    ayrıca birleştirmeden öyle bir uyarı verme konusu ise atıyorum 2 iris 6 flaxın varsa max 8 diroidin varsa 1 tane daha ne satın alabilir nede birleştirebilirsin.. ancak bir flaxını sattıktan sonra krediyle ihaleden veya uri ile dükkandan yada birleştirden elde edebilirsin :)

ateistkeci bunu beğendi.
  5. link paylaşımı yasaktır.
    Depodaki durumu iki resim acıklayacktır sanırım.
    Diroit konusu ise , 5 flax ve 3 iris var . plan ile alım için 1 flax satmalıyım . :) Sağol ..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2020
    Luminous ve OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  6. BlueSparkk

BlueSparkk User

Bu hangar haric başka bir hangarınız var mı ? Genelde 2 nci veya 3 ncü bir geminiz var ise ve eğer o gemiye takmış iseniz şu anki gemiye takamazsınız.

Son düzenlenen: 23 Nisan 2020
  7. Blue Spark ! ömrüne bereket :) evet baska gemide takılıymış.
    Arkadaslar sizleri meşgul ettim . Hakkınızı helal edin . tesekürler...

Luminous bunu beğendi.
  8. BlueSparkk

BlueSparkk User

Ahaha ne demek rıca ederim, yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

Luminous ve Hurda_Yigini bunu beğendi.
  9. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda link paylaşmak yasaktır sonraki mesajlarınızda dikkat ediniz. Bahsettiğiniz kalkanlar başka bir geminizde takılı olduğu için geminize takamıyorsunuz. Bütün hangarlarınızı kontrol ederseniz o kalkanları bulup çıkartabilirsiniz. Sorununuz bu şekilde düzelecektir.

İyi forumlar.

10. Arkadasların yardımı ile sorunu çözdük.
    Tesekürler.. Daha dikkatli olacagım .
    Kolay gelsin .

Luminous, OLD_Darko-92BİT ve BlueSparkk bunu beğendi.
  11. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.