Hangardaki Malzemeleri Taşıma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SÜNNETÇİ tarafından 30 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar,

1. Hangardaki malzemeler 2. hangarda, 2. hangardaki malzemeler 1. hangarda görünmüyor. Forumda konfileri komple silince düzeleceği yazıyor ama 2 hangarda da bütün konfileri sildiğim ve gemilerde hiç bir şey kalmadığı halde hangarlar aynı, LF4'ler, geliştirmeli kalkanlar, herküller falan sadece bir hangarda görünüyor mesela, başka bir yolu yok mu acaba bunu düzeltmenin? Yardımcı olursanız sevinirim, her hangara ayrı ayrı uri harcamak çok saçma oluyor.

2. Sorunu tam anlıyamadım ama
    1. Habgardan çıkardıklarınızı sadece 2. Ye koyabilirsiniz 1-2 beraber değil

Eğer çıkardığınız halde gözükmüyorsa 2. Hangarda
    Supporta başvurun derim

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

konfileri sildikten sonra oyundan çıkıp tekrar gir.düzelecektir.

4. Merhaba ,

Hepsini çıkarttığınızdan emin olup tekrar kontrol edin. Yada en baştan Hangar > Ekipman kısmına girip kontrol ediniz.

İyi forumlar.

5. Hepsini çıkardım hatta bütün konfileri sildim, oyuna girip çıktım, çerezleri temizledim ama hala aynı. Bazı malzemeleri her iki hangarda da kullanabildiğim halde bir çoğunu sadece bir hangarda kullanabiliyorum. Birinci hangarda kullandığımı ikincide kullanamıyorum.

6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Hepsini çıkarttıktan sonra sayfanızı yenilediniz mi ?

Keyifli forumlar.

7. Hepsini çıkardım hatta bütün konfileri sildim, oyuna girip çıktım, çerezleri temizledim ama hala aynı. Bazı malzemeleri her iki hangarda da kullanabildiğim halde bir çoğunu sadece bir hangarda kullanabiliyorum. Birinci hangarda kullandığımı ikincide kullanamıyorum. Böyle bir imkan var da ben mi kullanamıyorum yoksa böyle bir olay zaten yokta ben boşunamı uğraşıyorum :)

8. Merhaba ,

Hangar > Ekipman kısmına tekrar girip " Güncel konfigürasyonu siler " kısmından her iki konfigürasyonda basınız.

İyi forumlar.

9. Forumda bu bölümü okuyup aynen uyguladım zaten, araştırmadan yazmadım buraya meşgul etmemek için, aynısını uyguladım, oyuyndan çıkıp çerezleri silip yeniden girdim, ne yaptıysam değişmedi, hala aynı. Normalde kullanabiliyoruz değil mi bir malzemeyi her iki hangarda ve her hangarın her konfisinde?

10. Merhaba ,

Her hangi bir hangarda kullanılmıyorsa diğer hangar'da kullanılabilir. Eğer bu anlatılanlara rağmen düzelmediyse gerekli bilgileriniz birlikte durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

11. Yani bir LF4'ü birinci hangarda kullanıyorsam aynı LF4'ü ikinci hangarda kullanamam, doğru mu anladım adminim?

12. Evet öbür türlü olsa herkes hangar alır hiç kasmazdı

1. Habgardakileri sadece 1 de 2 leri sadece 2 de kullanabiliyorsun

13. Şimdi aldım asıl cevabı, bir arkadaş her iki hangarda da kullanılabildiğini söylemişti ama yanlış biliyormuş demekki. Tırmalamaya devam :)
    Çok teşekkür ederim.
    Konu kapanabilir..

14. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.