Hangarımı Dizemiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BiziBilenBiir tarafından 24 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. HANGARIMI DİZEMİYORUM. DİZMEK İSTEDİĞİM GEMİ İÇİN YÖNETE BASTIĞIM ZAMAN Set "drone_designs_demon-epic" not found! hatasını veriyor. ÇÖZÜM YOLU VARMI BUNUN ?

2. aynı sorun bende de yardım edin

3. hangara giriş yapılmıyor ssorun nedir?

4. set drone designs demon epic not found hatası alıyorum bendede war oyun oynayamıyoruz

5. aynı şekilde bende de var bu sorun chatta birçok kişi aynı sorunu dile getirdi ne dir bu böyle demon droid bulunamadı diyor sanırsam

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

8. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır.

Sorunun farkındalar. Çözüm için uğraşıyorlar. Lütfen bekleyiniz.

İyi Forumlar.

7. tilkitc

tilkitc User

Aynı sorun bendede var ve 50 kişilik bir klanız ben etkınlıkten geri kalıyorum ? diyerleri fark atı bana ? 1-2-3 olsa neyse diyecem her2 gunde 1 hata cidden sıkıldık artık telafı veriyorsunuz ya her bugda fln filan bundada verirsnz artıkkkk

8. Merhaba bu sorun bu akdar oyuncuda var ve hala bi çözüme ulaşılmadı

9. titans___

titans___ User

her gün yeni bir sorunla oyunumuz yeniliklerde farklılıklara doğru gidyor tebriklerimi iletrmisiniz sayın adminler

10. bende hiç olmuyordu bu sorun ama bugun bendede bu yazı çıktı hep dizlmiyor gemi Set "drone_designs_demon-epic" not found!