hangarlar konusunda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mahoni_Kartal58 tarafından 1 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bende defalarca kez yazdim bu konuda yardim istedim ama kimse dogru bir bilgi veremedi ya da ben anlamadigim icin sorunum cozulmedi ve 1 aydir ne cektigimi bir ben bilirim kisaca bir daha anlatacagim

1- 1.hangar da Aegis gemim var ve 1. konfi de 2 havoc ful lf3 ve 7 lf4 ve ful hiz ve 10 bo2 var ( gemi daha fazla almiyor droitlerle birlikte , zeus yok tabi )
    2- 2.hangar da ise goliath var ful hiz 9 lf 3 ve 10 bo2 var ben bunlarin yerini degistirmek istiyorum Aegis te olanlar Goliath ta , Goliath ta olanlar ise Aegis te olsun istiyorum nasil yapabilirim lütfen yardim edin

lütfen kesin bilgi verelim artik ... ya tutarsa olmasin

Son düzenlenen: 2 May 2014
  2. Merhaba ,

Anladığım kadarıyla 2 tane hangarınız var. 1. hangar'da Aegis gemisi ve 2. hangar'da ise Goliath gemisi var. Siz 2. hangar'dakini 1. hangar'a yerleştirmek istiyorsunuz.

Eğer doğru anladıysam bu mümkün değil. Yani yaparsınız fakat gemileriniz gider ve tekrardan Aegis ve Goliath almanız gerekiyor. Hangar'a yerleştirilen geminin üzerine yeniden gemi yerleştirirseniz önceki gemi kaybolur.

Eğer 1. hangar'daki Lazer , Hız , Kalkan v.b. ekipmanları diğer hangar'da kullanmak istiyorsanız kullanmayacağınız gemideki malzemeleri tamamen çıkartmanız gerekiyor.

Resimdeki kısımdan her iki konfigürasyondayken basın malzemeleriniz boşa çıkacaktır. Daha sonra en baştan Hangar > Ekipman kısmına girip yerleştiriniz.

İyi forumlar.

3. ben Aegis Elite den artik SIKILDIM ve vurus gücüm o kadar da fazla degil konuyu baska yere actim zaten ama ben sadece lf4 ri ve bo2 leri ve lf 3 leri 2. hangar da ki goli ye yüklemek istiyorum derdim bundan ibaret

4. Merhaba ,

Her yere aynı şeyi yazdım tekrar yazayım.

Gemiden çıkartmak istediklerinizin olduğu hangar'a girip ekipman bölümüne gelin. Her iki konfigürasyonda ekipmanları çıkartma butonu ile tek seferde iki taraftaki malzemeleri çıkartabilirsiniz.

Resimdeki 1 ve 2 olan kısmın yanındaki işaretli yere basarsanız ekipmanlarınızı boşa çıkartır. Her iki konfigürasyonda aynı işlemi yapın. Sonra en baştan Hangar > Ekipman kısmına tıklayın ve malzemeleri yerleştirin.

İyi forumlar.

5. tsk ler yardimin icin konuyu kilitleyebilirsin kendim baska yerden arastiri bulurum bu sekilde olmadigini defalarca kez belirttim ... sinirlenmene gerek yok

iyi formlar .

6. Merhaba ,

Rica ederim fakat sinirlenmedim sadece bir çok defa konu açmanıza gerek yok demek istedim. Ayrıca başkalarında oluyor ama sizde neden olmuyor orasını anlamadım.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.