Destek Hangarlardaki Gemileri Fullemek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dngn75 tarafından 10 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dngn75

dngn75 User

Arkadaşlar ben birden fazla hangarı olan arkadaşlara bu soruyu yöneltiyorum.

Bende 4 hangar var ve her hangarda ki gemiyi hız, lf3 ve bo2 ile fulledim. Ama bende 10 lf4 de var. elimde lf4 var iken oyunda gemi değiştirme ile lf3 ü olan bir gemiyi kullanmak bana pek mantıklı gelmiyor. Ayrıca geliştirmelere daha başlamadım. İlerleyen zamanda her gemideki dünya kadar kalkanı geliştirmek de pek mantıklı değil. Zaten tüm gemileri lf4 ile fullemek mümkün değil.

birden fazla hangar/gemi kullanan arkadaşlar bu işi nasıl yapıyor. Aynı ekipmanı kullanacakları gemiyemi takıyorlar ki eğer böyle yapıyorlarsa her seferinde oyunu kapatıp tekrar açmak gerek.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

2. PUSAT

PUSAT User

Herkez senin benim gibi eski hangardaki lf4 leri çıkarıp yeni hangarlara takıyorlar elbetde lf4 varken lf3 kullanmak mantıksız.Uğraşmaktan başka şansın yok :)

3. Merhaba ,

Bir den fazla hangar kullananlar bir hangar'dan malzemeleri çıkartıp kullanacakları hangar'a aktarıp o şekilde kullanıyorlar.

İyi forumlar.

4. senberk99

senberk99 User

Herkesin dedigi gibi yapiyoruz mesela aegis ile cubi kesip goli ile baskin yapabiliyoruz degistirmek zorunda oluyoruz yani cok uzun is ammaa

5. dngn75

dngn75 User

cevaplar için teşekkürler. konu kilitlenebilir.

6. andermo83

andermo83 User

Vallas Bendede 10 Hangar Var Tüm Gemiler Var Bütün Malzemeler 1 Gemi İçin Var Fazlasını Sattım Örnek 20bo2 36 Lazer v.s. Fazlasını Tutmuyorum Konfi Sil Gemiye Tak Yapıyorum Öbür Türlü Hangar Fullesem Zaten 20 bo2 yi geliştirmek 1.5m uri tuttu Dier 9 Hangarı Da Geliştirmek Oyunun Hisselerine Ortak Olmak Gibi Bişi Olur :)

7. dngn75

dngn75 User

gemilere takmak zor değil de droidler için tek tek uğraşmak gerekiyor. kolay bir yolu varsa bilmiyorum.

8. andermo83

andermo83 User

Şhift Tuşu İle Tüm Lazerleri Tüm Kalkanları Seçim Yapabilirsin Ctrl Tuşu İle De Sürklemeden Direk Aktarabilirsin Hızlı Olmak İçin Konfi Silmek Zaten Tek Tuş Koyacağın Ekipmanları Seç Üstünde Ctrl Ye Basılı Tut Ve Tıkla Direk Tüm Seçtiklerini Gemiye Veya Diroitlere Aktarır

9. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.