Hangi Argelere Dağıtmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lWhiTéAngéLl tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. elimde birikmiş 5 tane arge var hiç birini basmadım en Yakın zamanda basıcam Benm istediğim :
    Birinin Üzerine tıklayınca bişey parlıyo böle dırrt diye ses çıkarıyo. En çok o şeyi açmak istiyorum yada açmalımıyım iyi bir şeymi yoksa hava mı ?

2. o dediğin kalkan enerjisi kardeşim açmak için 5 tane ona vermen gerekiyor
    ona vermek için önce gemi gövdesine 1 tane ver
    daha sonra mühendis e 1 tane ver
    bunları verdikten sonra kalkan enerjisine verebileceksin. 5 te 5 de ona verdinmi o dırrt sesi senin geminden de çıkar :D
    saygılar kolay gelsin :)

3. Çok saol :D

4. ne demek lafı bile olmaz :)

5. peki kalın sıkmak çok zor biliyorumda o da mı 3/3 5/5 hangisiyse o damı oyle yapınca oluyo ?

6. kalın sıkmak için min 21 arge lazım (kalkanın yanmaz o zaman)
    yada 24 arge hem kalkanın yanar hem çanak oluşur yaratık sıktığında hemde kalın sıkarsın :)

7. Drowhake

Drowhake User

Benim önerim 8 arge ile kalkan enerjisinin efektini kazanmaktır.Gemi Gövdesi 2 verirseniz 10.000 darbe puanı artıyor.

Yani ;

Gemi Gövdesi I : 2/2

Mühendis I : 1/1

Kalkan Enerjisi : 5/5

yaparsanız yararınıza olur.Ben şuan bunun için uğraşıyorum 5 ArGe yaptım herşeyi yapmışım bi arge yapmamışım baya yararı oluyor.

Kalın sıkmak için ;

Gemi Gövdesi I = 2/2
    Mühendis = 1/5
    Kalkan Enerjisi = 5/5
    Kelle Avcısı I = 2/2
    Gemi Gövdesi II = 3/3
    Kalkan Sıklığı = 5/5
    Ayarcı = 3/5
    Kelle Avcısı II = 3/3

Bu şekilde dağıtabilirsiniz.

İyi forumlar...

8. işte bnm usenip yazmadığım şey :D

Drowhake ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  9. tamam saolun :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.