Hangi başlangıç paketi almalıyım ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Allergichen tarafından 6 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba ben TR-1'de gemi kasmak istiyorum da kasmak malum çok zor ben de dükkana baktım da LF3 dışında lazer veren paket göremedim. Farklı seviyelere gelince mi açılacaklar çünkü bazı oyuncular Kararsız LF4 veren paket aldık demişlerdi ben göremedim. Yardım ederseniz sevinirim.

2. Direk uridium kısmına değil de dükkanda ekstralar kısmına da baktın mı?
    Cyborg paketi alıp 17 level olacaksan ondan önce görev katlayıcı paketini al derim(5.-8. level arasında gelen paket) bu sayede prometheus lazeri görevlerini bitirip 20 pro olursun.

Allergichen bunu beğendi.
  3. Paketi şimdi gördüm. Cyborg paketini alınca direk 17 seviye mi olacağım yoksa gemiyi verip normal sıfırdan mı başlıyorum ona göre katlayıcıyı önceden alayım. Bir de ödemeyle ilgili acil bir konu var da bilmiyorsan Moderatör arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ByNogame aracılığıyla E-Pin alıp ödeme yapacağım fakat alacağım E-Pin'in altında '' Başka hiçbir ürünle birleştirilemez'' yazıyor. Şimdi ben 290 TL'lik olanı alıp 200 TL'ye Cyborg paketi alınca içerde kalan para güme mi gidecek ? Dipnota göre başka bir ürün alınamayacak yazıyor da.

4. Paketi alınca direk 17 level oluyorsun, o yüzden öncelikle 5 level olup görev katlayıcı al sonra paketi al, epin olayına gelirsek herhangi bir fikrim yok.

5. kasap5127

kasap5127 User

Kanka oyuna para yatırılmaz, verdiğin paraya değecek bir hizmet değil hiç bir paket, bana kalsa bu oyun oynanmaz zatende yol yakınken geri dön bence :D :D

6. Biliyorum kanka ben eskilerdenim, on seneye yakın oynadım hiç para vermedim, bulunduğum serverda 10-20 kişi dışında bomboş şu an ben de TR'de de hesabım olsun istiyorum, buralarda hala iş var gibi bakalım, ha bir de parayla zevk alınıyor mu ona da bi bakayım dedim ya :)

Sayfayı Paylaş