Hangi destekleri almalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **first*Class** tarafından 16 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sa gemi kesme görevlerim var extra destek almak istiyorum ama hangi destekleri almalıyım arkadaşlardan yardım istiyorum

2. ateistkeci

ateistkeci User

Şeref ve hasar destekleri alman senin için iyi olacaktır

3. sol elimi çok iyi kullanamadım için konfi ve extra değişimlerinde tuşları cok iyi kullanamıyorum genellikle fare ile oynuyorum ikili savaşlarda cok cabuk patlıyorum buyüzden gemiyi ayakta tutacak en iyi destekleri istiyorum

4. %20 dp + % 50 kalkan şart o vakit sana

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Üyelerimizin dediklerine ekstra olarak eğer varsa farenizin tuşlarınada en çok kullanılan tuşları atayabilirsiniz. Klavye ayarları.png

Destek olarak sizlere Kalkan,DP, ve Tamir desteklerini önerebilirim. Ama eğer imkanınız varsa Şeref hasar tecrübe gibi destekleri almanızda çok fayda sağlayacaktır. :)

Konu başlığınızı konu içeriğinize uygun olacak şekilde düzenledim.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  6. teşekkür ederim konu kitlenebilir

7. Oyun52

Oyun52 User

Themis moderatörüm acaba desteklerin nereşerden alındığına dair genel bir konu varmı acaba forumda bulamadım olması iyi olurdu yoksa eğer?teşekkür ederim.

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Yükseliş destekleri ile ilgili bir konu buldum Buradan ulaşabilirsiniz. Diğer destekler hakkında bir konu bende bulamadım. Bunlar haricinde haftasonu satın aldığımız %50 TP ve ŞP destekleride mevcut (5.000 Uridium satın alın gün boyu destek kazanın diye ana sayfada çıkıyor) Ama genel bir destek S.S.S'i oluşturabiliriz sanırım :) Önerinizi değerlendireceğiz :)

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.