Hangi diro duuzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 5 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

2 tane diro duzeni alcam gemi ozellkleri 24 arge ful lf3 fulbo2 ful iris ful hiz aegis ile hangi duzen;
    1- kasilmak icin
    2- baskin icin

2. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Bende de Aegis gemisi var ben kasılmak için Elmas uçuş düzeni kullanıyorum kolayca Tallon ve Boss Tallon kesebiliyorum.Baskın için ise Güve veya Kıskaç tercihimdir.Baskın için seçmek size kalmıştır isterseniz Güve isterseniz Kıskaçı seçebilirsiniz özelliklerine bakıp

3. Kasılmak için elmas iyi olur.
    Bakın için size güve uymaz çünkü güve her şeyi dizili sağlamlar içindir. Ben eski haritaya baskın yapıyorum o zaman güve olur işte :D ama genelde yıldız ile kesiyorum güveden daha yararlı oluyor.

4. senberk99

senberk99 User

yildizin avabtaj dezavantajlari neydi

5. RaViper

RaViper User

Kardeşim bu gemiyle kasılmak için tek uçuş düzeni var bana göre "YARASA UÇUŞ DÜZENİ" npclere %7 daha fazla hasar veriyor ve hızını %15 düşürüyor.Belki bilmiyorsundur ben yinede söyliyim yarasa uçuş düzenini tam hatırlamıyorum ya kasım ayı ya da aralık ayında gelen cadılar bayramı etkinliğinde sınırlı süre için çıkan bi düzendir ancak öyle satın alabilirsin.

yıldız uçuş düzeni avantajı : Roket hasarını %25 artırır.(1000 vuruyorsan 1250 vuruyorsun )
    dezavantajı : roketatarın tekrar yükleme süresi %33 artar.(2 saniyede bir roket atıyorsan 2.5-2.6 saniyede bir atıyorsun)

6. senberk99

senberk99 User

kotuymus baya yildiz yarasayi biliyorum da basinda yarasa kullancak halim yok ya kardesim ama saol bide kasimda cikiyor bikiyorum 5 ay beleyemem ;)

7. Merhabalar;

Elinizde bulunan uçuş düzenlerini yazarmısınız acaba.
    Kıskaç,güve,kalp,elmas bu uçuş düzenleri genel olarak kasılma savaşda kullanılan uçuş düzenleridir.

İyi forumlar.

8. senberk99

senberk99 User

bende sadece credililer var içiçe kesin alcam onun dışında da 1 baskın için 1 de kasılmak için alacapım aslında kalp +elmas diye düşünüyorum ama ne dersiniz yani mesela canım 200k nın altına düşünce(golide) elmasa geçerimkalkan yeniler diye düşündüm onun dışında kalpte kalırım... sizce kalp+elmas iyi mi cubi partilerinde falan içiçe kullanıyorum fazla uri gelsin diye sonuçta roket hasarını artırıyo :D
    Kilitlenebilir

Son düzenlenen: 6 May 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.