Hangi Diroit Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★★★★Mujαhιδεεn★★★★ tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar.Sizce hangi diroit düzenini almalıyım?
    Gemi özellikleri ;
    Full lf-3 , full bo2 , full hız , 1lf4
    16 arge (24 Kalın sıkmaya göre)
    Pet 8 level (Kami3 yok ama alıcak uri var.Siz kami3 var sayın :) )

Daha çok kapı yapıcam ona göre söylerseniz daha iyi olur.Aşırı derece de hasar bağımlısıyım ve kalkanla uğraşmak istemediğimden güve düşünüyorum hem baskında falan iyi olur.Sizce hangi düzen daha iyi olur?

2. Merhabalar,

Elmas kasılmak için güve baskın ve kapılar için önerilebilir.Yaratıkların kalkanları ile uğraşmamak için güve iyi duruyor.Ayrıca elinizde yok ise kalp uçuş düzeni de benim tercihlerimden birisi

İyi forumlar

3. Kalp uçuş düzeni yok onu da düşünüyorum ama %5 lazer hasarı düşürmesi benim için hiç mi hiç iyi değil.

4. Merhabalar,

Hasar destek dmg-b01 alarak bu açığı kapayabilirsiniz.

İyi forumlar

5. Ona da şimdi 10bin uri vermek gerek :/.Ya da uber falan kesmemiz lazım onda da dmg-bo1 çıkar mı çıkmaz mı belli olmuyor.

6. Merhabalar,

Kredi ile açık arttırmadan da alabilirsiniz.

İyi forumlar

7. Kapı için Güve alman iyi olur ama bir süre sonra yanına Kalp'te eklemen gerekiyor.

8. Zaten sürekli kapı yapmaya odaklanıcam.Gelen urileri biriktirip yanına kalp alabilirim.Benim fikrim böyle açıkcası.

Hm o da doğru :).Ama tr1 de olduğum için çok yüksek fiyatlara gidiyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Temmuz 2015
  9. senberk99

senberk99 User

Ne gerek var %5 nedir ki al gitsin

10. Benim için yüksek rakam :).Şuan ok düzenini kullanıyorum %3 engelliyor.Sırf ondan etkilenmemek için yeni düzenlerden 300C. lik aldım

11. Elmas- burgu yap. Ben ikisini dönüşümlü kullanıyorum kapı falan hikaye tek konfi bitiyor :D

12. Güzel olabilir aslında ama bir tane düzen alabilecek urim var.Yetseydi gayet mantıklı bir seçim teşekkürler :).

13. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bence burgu alın direk tereddüt etmeden.Fazla damage daha hızlı kesim daha hızlı kasılmak demek.

Keyifli forumlar.

14. TheMaster

TheMaster User

Burgu alınması taraftarıyım.

15. diroit düzeni kredi ile açık artırmanın neresınde satılıyo bizde alalım...

16. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İllaki uçuş düzenimi alacaksınız.

Kamikaze 3 te alacağınıza gelişmekte olan gemilerin en büyük yardımcısı Aegis gemisidir.Tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

17. Ama sadece kamikaze almıcam işte hammadde toplayıcısı 3 de alıcam.Onla toplayıp kapı yapıcam işte.

Giden özellikler çok problem yaratmaz mı?Mesela %5 hız ne kadar düşürüyor hızı?

Ona yazmamıştı onu :).dmg-bo1 için yazmıştı hasar artması için.

Arkadaşlar baktımda yeni düzene verebilecek urim yok.Kusura bakmayın.Eski düzenlerden yardım eder misiniz?Birde bu güve tasarımında mesela 5k vuruyoruz 2.5k kalkana gidiyor 2.5k vuruyoruz güve tasarımında direk 5k hasar darbe puanına gidiyor dimi kalkana hasar vermeden?

Son düzenlenen: 11 Temmuz 2015
  18. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Hayır , karşıdaki kişinin kalkan sıklığına yani arge puanına göre değişir.Kapılarda da aynı şekilde güve ile vurduğunuzda direk bütün hasar darbe puanına işlemez.

İyi forumlar

19. Yine kalkana hasar gidiyor yani?

20. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet belli bir miktar gitmektedir.Düşünün karşıdaki kişinin kalkan sıklığı argesi tamamlanmış ve kalkan sıklığı değeri 92/8 . 10 k vurduğunuzu düşünün 800 ü darbe puanına , 9.200 ü kalkana gitmektedir.Bu miktar güve ile 72/28 e düşecektir.Bu da şu anlama gelmektedir 7200 ü kalkana ,2800 ü darbe puanına gidecektir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.