Hangi Diroit Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★★★★Mujαhιδεεn★★★★ tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hm teşekkürler.Peki siz hangi uçuş düzenini önerirsiniz?Benim ekipmanlara göre güve uygun değil sanırım?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu şekilde bile olsa ekipmanlarınız kapılarda güve cidden iyi oluyor.Kapılar için güve iyidir :D

iyi forumlar

3. Benim kafa iyice karıştı ya :D

4. Ben halen daha burgu elmas karışmından yanayım. Eğer yalnız birini alabileceksen burguyu al ucuna elması sonra eklersin diyorum.

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Sırf kapı için istiyorsan güve çok yararlı olur. Hele zetada güve çok fazla vakit kazandırıyor.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kafanızı bu kadar karıştırmanıza gerek yok.Yorumları okuyun,size mantıklı geleni yapın.

Çünkü burada o kadar çok yorumlar yapılırki;herkesin fikri ve anlayışı farklıdır,bunların hepsini yapmanızda mümkün değildir.

Keyifli Forumlar.

7. Burguyu alırsam diğer alacağım şeylere para kalmaz :).O yüzden yeni çıkan düzenleri şuan düşünmüyorum.

Yani artık yapacak pek bir şey kalmadı kapı yapmam lazım.Arada görev de yaparım tabi yaratık ve adam kesme görevleri.

Arkadaşlar şuan elmas almayı düşünüyorum ama kalkanım düşük.Ağır konfi promerium beslemeli 225.000 kalkan var.Sizce almam mantıklı olur mu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2015
  8. Merhaba ,

Bana kalırsa şu durumda Elmas çok etkili olmayacaktır. Eğer yoksa Kalp uçuş düzeni işinize yarayabilir. Vuruş düşüklüğü için vuruşu %5 arttıran tasarım kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. Kalp de yararlı olur ama nedense pek alasım yok.Güve nasıl olur acaba kapı ve görevler için?

10. Merhaba ,

Kapı yaparken Güve kullananlar var fakat vuruşunuzun da biraz iyi olması lazım. NPC'ler daha seri imha edilebiliyor.

İyi forumlar.

11. Beslemesiz 5k ya kadar vurabiliyorum.Kapılarda,npc kesimlerinde kalkanla çok uğraşmak istemediğimden almak istiyorum aslında.

12. Merhaba ,

Şahsen ilk olarak Kalp aldım daha sonra Güve düzeni aldım ve bu şekilde gitti yani oyun tarzım ile yapacaklarıma göre seçtim.

İyi forumlar.

13. Peki 5k vuruyorum burgu tasarımı %25 arttırıyor hasarı. 5k dan kaça çıkar hasarım?

14. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

6250

15. Hm azmış ya :p.Birde nasıl hesaplıyorsunuz?Matematiğim iyi değildir de :D

16. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

5000 i 100 e böl 25 le çarp ve 5000 le topla. :D

17. Sağolasın :D.Bu formülü kaydediyim de lazım olur :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.