Hangi Diroit Tasarımı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **SPACEKING** tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim 27 lf3,3lf4,8 iris,30 bo2, 25 arge aegis.Petimde 10seviye,3 level hammade toplayıcı,3 level ticaret modülü,3 level kamikaze, 2 tanede 3 levellik radar var. Alpha, beta, ve gamma sonrası 170 k uridium olacak.Ne yapacağıma karar veremedim.100k uri ile diroit tasarımı alıp geriye kalan ile kutumu açsam diyorum ? Hangi tasarımı alacağıma karar veremedim.Vs lerde etkili bir tasarım lazım.Kasılmamda sıkıntı yok fakat vs de pek sağlam değilim.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Zeta kapısını yapmalısınız,kapıdan gelen ödüllerle;
    -Günlük dosyalarıyla arge basabilir geminizin Saldırı ve Savunma gücünü arttırabilirsiniz,
    -Dıroıtleriniz i.çin Havoc tasarımı çıkartma şansınız olur,
    -Ganimet anahtarlarıyle,x2 gününde Apis ,Zeus parçası ve LF4 çıkartmak için kutu açabilirsiniz.
    -Urıdıum,şp,Tp,kredi ve rütbe kasma şansınız olur .
    LF4 sayınızı arttırma yoluna gitmelisiniz kapı yaparak veya kutu açarak...
    İrislerinizi 16 seviyeye geliştirebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Cevap için teşekkürler.Alpha beta gamma parçaları az kaldığı için onları yapıcam.Sonra devamlı zeta yapıcam.Artık diroit tasarımına ihtiyacım var fakat hangisini alacağıma karar veremedim.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Diroıt tasarımı alacaksanız savaş için Güve,kasılamak ve yine savaşmak için kalp uçuş düzenini aalabilir ve yeni çıkan 3D uçuş düzenlerinden size uygun olanını seçebilirsiniz.

iyi Forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

Vs için daha erken gibi zaten.Burgu iyi bir tasarım %25 az değil cubide işe yarıyor.Ayrıca kalp her zaman gerekli olacaktır.Halka ile savaşa başlanıyor artık genelde.Güve avcıda işe yarıyor + zeta yaparken çok işe yarıyor ,elmas da lazım olacak,yengeçte güveden kaçarken işe yaraayacak.Hepsini yazdın diyecekseniz ama gerçekten böyle :D Neyse ilk olarak burgu almanızı öneririm.Ayrıca indirim paketi+vip alırsanız burgu 105.000 uridiuma düşeccektir.

6. Teşekkürler :)

7. bana kalırsa kalp ın verdıgı degerler yeterlı degıl özellikle kasarken yaratıgın 5-6 vurusundan sonra kalpın verdıklerı gıdıcek ama elmas sureklı can basıyor ortalama 300.000 kalkanın olsa sanıyede 3 k doldurur tallon kessen talon 4k vuruyor rahat rahat kasarsın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.