Hangi Diroit Uçuş Düzeni Alayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dark_Days tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangisi

1. Elmas

oy sayısı 7
    87,5%
  2. Güve

oy sayısı 1
    12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dark_Days

Dark_Days User

Beyler Gemim 8 İris 1Lf-4 dDiğer Şeyler Full Zaten Elmas Mı Güve Mi Alayım

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Elmas uçuş düzenini almanızı tavsiye ederim kasılmanız için daha rahat olur.

Keyifli Forumlar

3. 30 ekimde yarasa cıkacak ve elmastan daha iiy hasar % 8 tp %8 artıyor daha sonra alırsın 2 tasrımı

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bencede yarasa uçuş düzenini bekleyin yok hemen alacağım derseniz kasılma için elmas baskın için güve alabilirsiniz.

5. Dark_Days

Dark_Days User

Modum Zaten Yarasa Uçuş Düzeni Var Onun İçin Elmas Mı Güve Mi Diye Sordum

6. kasılmak için güve elmastan daha iyi bu elması çok abartıyolar ,güve al...

7. 2 si de var bende cok işe yarıyorlar 2 sini de alabilirsin sebepleri kısaca yazıyım
    Guve : Kapıda harika baskında adam konfi attı mı işe yarar koseye kacanları rahat kesersin
    Elmas: kalaknın bolsa hasarsız talon kesersin olmek uzereyken gecersin kacarken vs de baskında işe yarar.
    Sec begen al :D

8. Dark_Days

Dark_Days User

:D saolun cevaplarınız için

Delta Yapcam Hangisini Kulannıyım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ekim 2014
  9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Bence Elmas alın baskına çıkıyorsanız çok fazla güve alabilirsiniz ama benim önerim Elmas yada kalp alıp kasılın sonra güve alırsınız :)

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Diğer her şey full yazmaktansa yarasa var hangisini alayım deseydiniz daha iyi olurdu üstteki yazdığım gibi kasılma için elmas baskın için güve alabilirsiniz.

11. Dark_Days

Dark_Days User

Modum Yarasa Var Dedğimde Uri Çekmiştim Bayram Etkinliğinden Yarasa Yerine Bariyer Verdiler

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Düzeltilecek emin olunuz iletildi.

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Elmas kasılmak içindir güve baskın gerçi ben güveyi kapıdaki zorlu yaratıklardada kullanıyorum kalkanınla uğraşmamak için :) Ama elması öneririm kasılıyorsanız.

İyi forumlar

14. Dark_Days

Dark_Days User

Elmas Aldım Teşekkürler Bence Kapı İçin Elmas Ölürken Elması Alırsınız Kalkan Dolar Bu Yüzden Elması Tercih Ettim

15. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hayırlısı olsun diyelim.Bol kasılmalar dilerim :)

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.