Destek Hangi droid düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Proftechno[LOL] tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yüzde 25 indirim geldi droidlere ve yüzde 5 de vipden gelen indirim var toplam yüzde 30 indirim ve 141k urim var hiç bir droid düzenim yok sizce hangisini alayım sebebiyle söyler misiniz Gemim
    24lf3 19bo2 8ıris 15arge 1lf4 Kami3

2. Merhaba ,

Sıralamalar değişebiliyor fakat ortalama bir şey yazacak olursak ;

Kalp , Elmas , Güve ya da Elmas , Güve , Kalp v.b. diye devam ediyor. Yenilerden ise Burgu , Halka , Çark ya da Halka , Burgu , Çark diye devam ediyor.

İyi forumlar.

3. şimdi uriudiumum 140 k burgu mu alayım kalp+güve mi şimdi elmasa çok uzağım çünkü ağır konfide golideyken ne yaparsan yap maximum kalkan 262500 oluyor anca droide kalkan koyarsan felan artıyo oda hasarı düşürür saniyede 2600 kalkan çokta işime yaramaz açıkçası güve desen sadece kapılarda kullanırım baskın atacak halim yok şu an kapıdada bana yüzde 20 bonus sağlayacak sadece kalkanla canı eşit inen yaratıklarda oda burgu her zaman için yüzde 20 hasar sağlıyo güve yerine burgu benim için daha mantıklı fakat kalp mi alsam burgu mu alsam bilemedim

4. Merhaba ,

İki konfigürasyonu iyi ayarlarsanız biraz değişimler olabilir.

1. Konfigürasyon : ( Vuruş ve Kasılma )
    Gemi : 8 tane LF-3 + 7 tane LF-2 + 6/7 tane Hız + 8/9 tane Kalkan / Droid'lere : 16 tane LF-3

2. Konfigürasyon : ( Hız ve Kalkan )
    Gemi : 15 tane LF-3 + 15 tane Hız / Droid'lere : full Kalkan

Ayrıca hızları Promerium ve kalkanları Seprom ile beslerseniz yararı olabilir.

Konuya gelecek diğer önerileri bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Vipin devamlılığına bağlı olarak "İç içe uçuş düzeni" tavsiye ederim. Rokete %50 hasar bonusu verir birde vipler daha iyi olur.

Elmas konusunda ben eskiden tallon ve altını keserken kullanırdım 220k kalkanla bile iyiydi.

6. Merhaba ,

Daha iyi yardım alabilmeniz için konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

7. Bence kalp ve burgu kesinlikle olması gereken uçuş düzenlerin. Etkinlik süresi boyunca ikisini de alabileceğini düşünüyorum. Şahsen ben ilk kalp almıştım bu oyunda kalkan olsun hasar olsun birden artmasını sakın bekleme. Ufak ufak elinden geldiğince arttır. Oynadığın sunucuda durumlar ne bilmiyorum ama sürekli patlama tehlikesi bol bir sunucudaysan argeni de savunma üzerine yapmanı tavsiye ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.