Öneri Hangi Droid Düzeni?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YangınSöndüren tarafından 11 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Güve mi Burgu mu ?

1. GÜVE

oy sayısı 3
    13,6%
  2. BURGU

oy sayısı 19
    86,4%
  1. Herkese tekrardan merhaba. - 17.12.2019 -tarihinde açmış olduğum hesabım

8 iris 5 pro 4 lf 4 gerisi lf 3 ve full bo 2 ve hız jeneratörlerimi tamamlamış bulunmaktayım. Gruolarda pro kasmaya devam edeceğim 10 adet olana kadar. Şu durum da ne yapmam gerekmekte ? Zeus ve apisleri ganimet açma ve uri karşılığı dışında açma yöntemim yok mu ?

En önemlisi ise artık zeta yapma vaktimin geldiğini düşünüyorum ve diroit tasarımı bakıyorum. Güve tasarımı zeta için iyi dendi fakat normal haritada ki npclere işlemiyor denildi kalkan delme özelliği bu doğru bilgi mi ?
    Benim için şu aşama da Güve tasarım mı iyi olur Burgu tasarım mı ?

Herkese şimdiden teşekkür ediyorum :)

2. sevval09

sevval09 User

Normal haritalarda deliyor delmesinede burgu normal haritalarda daha çok iş yapar zamanının yüzde 90’ını kapıda değil normal haritada geçireceğin için burgu al

3. ateistkeci

ateistkeci User

Güve normal haritalarda (x-4 haritasında mordonlarda deneme yapmıştım) deliyor ancak x-7 haritasında bir tallona işlemez, x4 kullanarak pvp'de işine yarayabilir onun dışında Zeta yaparken kesinlikle tercih edilmesi gerekiyor,

Ayrıca normal haritalarda da burgu kullanman çok daha doğru olacaktır

4. GG kapısına yeni yeni başlayacağınızı ve normal haritalarda daha çok kasıldığınızı düşündüm. O zaman burgu almanız daha iyi olur sizin için :)

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Söylediğiniz gibi şu aşamada droid düzeni olarak Burgu Droid düzenini almanız sizin için daha faydalı olacaktır sonuçta sizin bu Zeta kapılarını yapabilmeniz için bolca Uridium'a ihtiyacanız olacaktır ya da Palladium toplayarak kapıları açmayı tercih edebilirsiniz.Fakat arkadaşlarımızında söylediği gibi Burgu'nun haritalarda çokça faydası olduğu gibi Güve'nin ise size fazlasıyla yardımı olacaktır. Benim düşüncem önceliğinizi Burgu almaya önem göstererek kapı ödüllerinden elde ettiğiniz ganimet anahtarları ile Zeus ve Apisinizi sandık açarak bir yandan ise Prometheus lazeri birleştirmek için kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. şu zamana dek zeta yapmamış olmanızı bile kabahat görüyorum şimdi hemen burguyu al ve palada yat palada kalk :) şaka bir yana burgu alman daha faydalı olacak senin için hem normal haritada hem kapıda kullanabilirsin.