Hangi̇ Droi̇t Düzeni̇?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve P*AR*S tarafından 23 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. P*AR*S

P*AR*S User

Merhaba arkadaşlar gemim goliath, venom, solace ve sentinel tasarımlarım var. 8 iris 2 havoc, 10 argeyim 2 tanesi kararsız olmak üzere 6 adet lf4 üm var geri kalanlar lf3, bo2, kami 3 modülüm var, her ay düzenli olarak vip çekiyorum. 16 levelim. Genellikle palla toplayarak kapı yapıyorum, ama çoğu zamanımı x-7 x-6 haritalarında kris keserek ve cubi gruplarına katılarak harcıyorum. Uridiumlu droit düzenlerinden sadece burguya sahibim. Bir tane daha almak istiyorum şuan güveden yanayım, ama sizce başka bir droit düzeni mi almalıyım gemimim özelliklerine göre yanıtlar mısınız?

2. Bence kalp al ilk olarak güveyi sadece kapılarda kullanabilirsin verimli olarak onun dışında pek bir işine yaramaz burgun var zaten burguyu kullan onun yerine.
    Kalpten sonra çarkı alabilirsin düşmandan kaçarken işine yarar.
    Bir de 16 level için argen az gibi geldi argeni yükseltebilirsin diroit düzeninden daha çok işine yarar.

3. P*AR*S

P*AR*S User

uriyi argeye mi basayım yani o zaman?

4. uzayl80

uzayl80 User

1 uçuş düzenleri yeine önemli olan arge- arge-argee dilimde tüy bitti arkadas ilk önce zetayla arge ve havuçlar tammlanmalı gelen anahtarlada zeusda acılıp lf4 olmalı 2- zeta bittikden sonra kappaya dönülmeli herkül için oda bittimi spartan diot tasarımına yönelmeli bukadar basit bu oyuncular neyi anlamıor anlamış değilimi uçuş düzenleri için oyun tarzı neyse onu kulan npc içinse bariyer düzeni vs vs vs ayrıntılı yazıyor diot tasarımlarında zaten düzenli vp cekiyosanda cek pete oto toplayıcı bolbol kutu toplasın argeyide kısmet 1 ve 2 oalrak ayarla

5. Diğer arkadaşların da fikrini al ama benim düşüncem arge yapmak.Zeta kapısı yapsan çabucak halledersin.

6. uzayl80

uzayl80 User

uriyi skylap lf4 gelişmesinde kullan baskada biyere kulanma

7. İkisine de kullanmasın yeni lf4 ler zaten 16sv lf4le aynı, skylab zaten urisiz rahatça fullenir.

8. Bazı arkadaşların da dediği gibi arge yapmanız daha yerinde olur. Burgu kasılırken ve kapılarda zaten işinizi görür.Geliştiğinizde zaten Kalp, Halka, Çark, Yengeç gibi düzenlere ihtiyaç duyacaksınız ve alacaksınız acele etmeyin. Zamanı geldiğinde de Kalp ve Halkadan başlayabilirsiniz.

9. WWaLKeTT

WWaLKeTT User

Benim gemimde senin geminin neredeyse aynısı çok yakın bendede sadece burgu var ve şuanki amacım halka almak tabi halka alma istememdeki en büyük sebepte şu 2 kişi cubi dönebilmek şuan arkadaşla dönüyoruz ama kalkanım 2 katına çıkarsa tanklamak konusunda işim kolaylaşır böylece daha kolay dönerim ve yine palada daha geç ölmek için alacam

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forum kurallarınca konu başlığının tamamını büyük harfle yazmak yasaktır. Bu seferlik konu başlığını düzenledim.

İyi forumlar.