Hangi Droit tasarımı neden ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve barumba48 tarafından 29 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. barumba48

barumba48 User

Arkadaşlar oyuna yeni başlayan bir oyuncuyum görev katlayıcı ile 20 pro lazerim var zeta kapısı yapıp oyunda gelişmeye çalışıyorum ve etkinlikten yumurta toplamaya yumurta açmaya çalışıyorum gemimde 1 tane havoc eksik ve kutulardan artemis çıktı sizce hangi tasarımı kullanarak gelişip kasmam daha mantıklı ve neden havock bana ne katar artemis bana ne katar

2. agaman_44

agaman_44 User

havoc geminizde bulunan tüm diroitlerde mevcut olduğunda diroitlerinizin hasar oranını %10 arttırır

Artemis'te bildiğim kadarıyla npc'lere karşı hasarını %1 arttırıyor. Tüm dronlarına takabilirsen ek bonusuda oluyordu

Son düzenlenen: 30 Nisan 2024
  3. noktakoyam

noktakoyam User

ikisi de aynı npc için. havoc pvp olarak da etkili

4. 10 adet Havoç ile hem düşman gemilerine hemde NPClere karşı %10 bonus hasarı alırsın

10 Adet Artemis ile sadece NPC lere larşı %10 bonus hasar alırsın. Ayrıca lazer ve roket isabet şansı %10 artar.

Havoç düşman kesmek için Artemis ise kasılmak için kullanılır.

Benim fikrim böyle