hangi droit tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve B.C.Şimşek tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 15 lwl im 15 lf3 um 2 iris 5 flax ım hangi droit tasarımını alırsam daha karlı olur benim için kalpten yanayım ama bilemiyorum :D pet kami toplayıcı modul 3 var ayrıca %45 indirimimde var

2. Kalp ve Elmas en iyisi.Ikisinden birini tavsiye ederim.Fakat ilk Kalp

B.C.Şimşek bunu beğendi.
  3. teşekkürler

4. xdgirl

xdgirl User

Normal kasılmak için kalp çok gerekli biraz geliştikten sonra kapı ve baskın için güve almanızi tavsiye ederim

5. teşekkürler

6. Şimdilik diroit tasarımı alanız bence gereksiz, bence biriktirdiğiniz uri ile 4. irise kadar alın, daha sonra gemiyi full lf3 yapın, lf3 indirim gününde yaklaşık 4k uriye düşüyor 1 tane lf3, urilerinizi tutun bence, lf3 geldiği gün, 1-2 iris alıp geminizi full lf3 yapın, geminiz full olmadan diroit tasarımının bir anlamı yok, fullden kastım, full elit.

7. Tabiki sizin duşunceniz de güzel ama ben günde 1 fl3 u crediyle haftada 1 de iris alıyorum yani boşuna onlara uri harcamaya gerek yok ayrıca eğer gemide indirim olursa aegis almaya karar verdim yorumunuz için teşekkürler

8. Tom_Cat

Tom_Cat User

irisleri tamamlamadan kalp uçuş düzeni tavsiye etmem,yeterli argede gerekir.onun dışında işine yaramaz.

9. Ozaman lf3 için uri harcamayın, aegise indirim gelirse sizde indirim paketi alırsanız bi aegis almanızı tavsiye ederim.

10. Merhabalar,

Verdikleri cevaplar için arkadaşlara teşekkürler.

İyi forumlar

LastShot12345 bunu beğendi.
  11. Arkadasin soyledigi gibi Kalp ve Elmaatan daha onemlisi Aegis gemisidir.

12. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.Hayırlı bayramlar.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.