Hangi Droit Tasrımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™[ÆŹЯÆĨĻ~~68]™[ĐΣÆŦ] tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba;
    Droit düzeni almaya karar verdim gemi özelliklerini yazayım ilk olarak Aegis var 28 lf3 13 bo-2 15 elit hız aegis elite tasarımı var pet var kami 3 var vip var
    şimdi benim istedğim şey daha hızlı npc kesmek daha hızlı kasılmak zaten can doldurma kalkan doldurma gibi bi sorunun yok durmadan tallon kesebiliyorum faka daha hızlı olmasını istiyorum bu arada 1. konfide 220k 2. konfide 280 k kalkan oluyo
    ayrı iç içe açı düzeni her ne kadar tercih edilmesede sizce nasıl alayımmı roketimi yüzde elli arttırı plt-2026 ile 6 k vururum o zaman

2. Merhaba ,

İç içe düzeni bence en iyi Leonov ile eski haritalarda iyi uyum sağlıyor. Fakat özellik bakımından yine de %50 artış sağlayacaktır. Fakat mevcut olan başka uçuş düzenleri varsa onları da belirtirseniz daha iyi olacaktır. Mesela genel olarak Kalp , Güve v.b. düzenlerde işe yarıyor.

İyi forumlar.

3. neyi belirtmemi istediğiniz anlamadım sayın modum

4. Merhaba ,

Uridium ile satılan uçuş düzenlerinden daha önceden aldıysanız onları var diyerek yazabilirsiniz demek istemiştim. Eğer yoksa sorun yok kredilik düzenler vardır büyük olasılıkla.

İyi forumlar.

5. aynen öyle modum sadece kredili olanlar var peki sizce yazdığım özellik kriterlere göre bana en uygun uçuş düzeni hangisi

Son düzenlenen: 11 Ağustos 2014
  6. Merhaba ,

Genel olarak kasıyorsanız yada kapı yapıyorsanız Kalp - Güve işe yarayabilir. Baskın için yine Güve - Kalp işe yarayabilir. Gerçi gemi v.b özelliklere göre etkili olacak düzenler değişebiliyor.

İyi forumlar.

7. Jameika-TR

Jameika-TR User

Aegsis isen kesinlikle elmas almalısın kasılırken çok işine yarar tabi 200 binden fazla kalkanın varsa

8. nedenini de şöylerseniz iyi olur elmas demişsin ama benim zaten kalkan doldurma vs gibi bi sorunum olmuyo direk basyıom yeteneği modum güve demişsin ama lazeri azaltıyo dp arttırıyo benim için gerekli değil fazla ve rakibin hasar emilimini azaltıyo sanki buda vs lik bi + gibi gözüküyo lütfen cevaplarınız yazın :)

9. Jameika-TR

Jameika-TR User

Elmas sanideye %1 yeniliyo 200 bin kalkanın olsa saniyede 2 k yapıyo tallon kesiyosun diyelim 4 k vuruyor zaten argeli değilsen 2k candan 2 k kalkandan gider elmasta 2 k doldurur kalkanın hiç bitmez can sıkıntın zaten yok durgugun yerde sınırsız tallon keselirisin kalkanın bitti diyelim 30 snde kalkan yetenegi doluyor :) Düz 8 irisim elmasla x2 x3 le çok rahat cubi kesebiliyorum :D

10. Bence de elmas almalısın her ne kadar yetenekle kalkanını doldurabilsende elmas ile birlikte çok çok süper kombine olurlar bence de elmas al.

11. Merhaba ,

Güve Uçuş Düzeni
    Rakip kalkanının hasar emiliminin % 20‘sini iptal eder ve hasarı doğrudan gemiye yönlendirir. Ayrıca, darbe puanlarını % 20 arttırır. Ancak, kalkan gücünü saniyede % 1 oranında zayıflatır. Tek - tarafı saniye'de kalkanınız %1 azalıyor ve bir yerden sonra kalmıyor.

İyi forumlar.

12. kalkanı eksiltmesi çok kötü bi özellik durup dururken kalkanım sürekli azalacak mı?
    şu anlık elması almayı düşünüyorum 50 k uri oldu

13. dönebileceğin yaratıklar için Güve senin için çok yararlı olur , kalkan eksilmesini çok dert etme . Dediğim gibi örneğin bir Boss Kristallon'u dönebiliyorsan Güve'de kalkanın azalır ancak Aegis yeteneğiyle o açığı kapatırsın . Yok eğer o şekilde uğraşamam ben yaratığa vururum yeni sekmede farklı siteye bakarım gemi kessin diyorsan Elmas al :D
    Bu öneri sadece yaratık kesimi için belirteyim. o_O

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.