Hangi Droit Uçuş Alınmalı ? ( Bilmeyenler İçin ) .

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -onur5000- tarafından 11 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -onur5000-

-onur5000- User

Teşekkür ederim modum :)

Zamanım var elbet yardım ederim :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 May 2014
  2. peki nasil irtibat kurucaz senin razer comms var mi bende var adim nichkim gibi Mahoni_Kartal58 ekle gel konusalim yoksa sen bana ulasabilecegim bir face adresi ver bende skylab gibi konusma programlari yok

3. abi sen bilirsin yani çogu kişi bilirde ben fm oldugun için sana sorayım dedim bo2 ne eger biliyosanız herkeze soruyorum lutfen cevap verin :))

4. -onur5000-

-onur5000- User

S
    Sg3n-bo2 bir çeşit kalkan türü oyunun en iyi kalkanı şu an 10000 kalkan güçü sağlar ve hasarın %80 ini absorbe eder.

lWhiTéAngéLl bunu beğendi.
  5. Cillos™

Cillos™ User

6 bo2 130k kalkan yapıyorum kardes :)

seprom falan basarsan bide argesini yaparsan %65 daha fazla kalkanın olur. 10 dakikada 1 seprom fazla degil yani :)

kardeş benim irisler full 6 bo2 yim 130k kalkan yapıyorum seprom besleyip argemde 6 tane 15 bo2 cok rahat 300k yapar hatta 400k bile yapar argesi varsa.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 May 2014
  6. Prophecy

Prophecy User

Çok güzel bir konu olmuş elinize sağlık

7. bende arge 21 gore dizili :D

8. tamam tşk :D

9. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

senin sıralamaya göre gideceğim ama bana kasılmak önemli baskın şuan önemli değil. kalp aldım sırada elmas var

10. -onur5000-

-onur5000- User

Kasılma ağırlıklı ve baskın atmıyorsanız elmastan sonra güve alın adam kesmek için ve kapıda işinize yarar.

11. tabutçu99

tabutçu99 User

KASILMAK İÇİN ELMAS AL

12. Yengeçte ufak bi hata olmuş sanırım, 112/0 yapmaz yine 100 e tamamlanır o, yani güve açılınca üzerinize yine 80/20 olur. Ayrıca, güve uçuşunda emilim 60/40 a inmez rakibinizin emilimini %20 oranında iptal eder kalkan sıklığı full olan birisi için 92/8 den 72/28 olur :) Keyifli forumlar :)

skayra1 ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  13. -onur5000-

-onur5000- User

Bilgilendirme için teşekkürler düzeltiyorum

14. DELI•VAR

DELI•VAR User

Öncelikle elinize sağlık. Arkadaşlar gemimin özellikleri şudur
    33 lf3
    18 bo2
    37 arge
    8 iris 1 apis havoç yok
    Arkadaşım var kafamı bulandırdı çarına kıskaç iyi gider dedi yalnız sizede sormak isterim kalp mi aliyim kıskaç mı hangisi daha faydalıdır? Nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim

15. -BoldMan-

-BoldMan- User

gemin benim gözümde defansif ağırlıklı, yani bir albayla vs edemeyeceğin için %3 lazer atışının önemi olmaz ilk kendi geminin savunmasını yap derim :) futboldaki gibi gol atamıyorsan yemeyeceksin :) kıskaç baskında aktif olarak kullanılabilir , bide kalkan dolumu %10 daha az oluyor diye biliyorum, kalpi her daim kullanabilirsin dp ve kalkan artıyor bunlarda emin ol azımsanmaz ilk kalp al derim ben

-onur5000- bunu beğendi.
  16. -onur5000-

-onur5000- User

Arkadaş güzelce açıkladı sanırım kararını vermişsindir :)

17. Neden yardım ederim deyipte sözünü tutmuyorsun arkadasım

18. -onur5000-

-onur5000- User

Merhabe de katıl muhabbete konu aç geleyim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.